Üzleti tippek

Magyarország legmegbízhatóbb ásványvize lett a Szentkirályi – Reader’s Digest – Megbízható Márkák 2006

2006. május 25., Budapest - Ma reggel adta át a Reader’s Digest magazin az Európai Megbízható Márkák kitüntető címeit a Corinthia Grand Hotel Royalban. A hatodik alkalommal végzett felmérés az egyik legnagyobb és legátfogóbb

Az európaiak márkahűségének bizonyítékaként a Reader’s Digest olvasói idén is olyan nagy nemzetközi márkák mellé tették le voksukat, mint a Nivea, a Milka, vagy a Sony. A magyar márkák közül többek között a Bérest, a Cerbonát és a Picket tartották a legmegbízhatóbbnak a szavazók. A rendezvény díszvendége Göncz Árpád volt, akit 2006-ban ismét Magyarország legmegbízhatóbb emberének választottak (a volt köztársasági elnök magasan a legtöbb jelölést kapta a magyar olvasóktól).

A felmérés idén is kíváncsi volt a hazai olvasók bizalmát leginkább élvező ásványvíz fajtára: ásványvíz kategóriában „Magyarországon a legmegbízhatóbb márká”-nak szóló kitüntetést a nemzetközileg is sok fórumon nyertes Szentkirályi Ásványvíz kapta.


###

Szentkirályi Ásványvíz Kft. (www.szentkiralyi.hu ):
A Szentkirályi Ásványvizet 1994 óta – akkor még a Vitapress Kft., ma már az ásványvíz nevét viselő kft. szárnyai alatt – forgalmazzák Magyarországon. Az indulás után négy évvel, az ásványvíz 1998-ban elnyerte a FOODAPEST Sikerdíjat. A cég már akkor is jelentős növekedésre tett szert az piacon, de később, a 2002. évi közel 4 millió db ásványvíz eladása is még veszteséget termelt. A Szentkirályi Ásványvíz Kft. megalakulásának évében, 2003-ban már 10,5 millió darab palackot értékesítettek itthon, de az igazi áttörést a 2004-es párizsi Aqua Expón, a szénsavmentes kategóriában, a legjobb külföldi ásványvíznek járó Eauscar-díj jelentette. Ebben az évben a cég elnyerte még az Arany Tallér díjat, a jó ügyek pártfogásáért a Szent Miklós Emlékérmet és egy újabb FOODAPEST elismeréssel is gazdagodott. 2005-ben a cég újra Eauscar-díjban részesült a rózsaolajjal és gyógynövény-kivonatokkal ízesített ásványvizével. 2005 tavaszán Magyarországon a szénsavmentes ásványvízpiacon az értékesített mennyiség alapján piacvezető lett a Szentkirályi.

További információk:
Szentkirályi Ásványvíz Kft.
Balogh Levente, ügyvezető igazgató (tel.: (76) 597-530; e-mail: szentkiralyi@szentkiralyi.hu )

Sajtókapcsolat:
B&D ComMedia Kft.
Béres Anikó, ügyvezető igazgató (tel.: (1) 201-2512; 20/9434143, e-mail: aniko.beres@commedia.hu )

Ajánlott videó

Olvasói sztorik