Üzleti tippek

Lara Croft leverte Győzikét

A múlt hét legnépszerűbb műsora a Tomb Raider második része lett a 18-49 évesek körében. A sokáig listavezető Győzike csak a nyolcadig helyig jutott.

A múlt héten megdőlni látszott az eddig kialakult erősorrend, a régi tuti befutók közül csak a Barátok közt hozta a régi formáját, 752 ezer nézővel a második helyig jutott, a Vészhelyzet harmincezerrel lemaradva követte. Az RTL Klub első féléves zászlóshajója, a Szombat esti láz az ötödik helyen végzett, lemaradva a csatorna filmsorozatai mögött.

A világ leghíresebb sukározó sztárjára 638 ezren voltak kiváncsiak, mögötte szoros követésben a Dávid Ibolyát a stand-up comedybe bevezető Fábry Sándorral. A korábbi tuti nyerő, az aktatáskákról és titokzatos bankigazgatókról elhíresült Áll az alku már csak a 10. helyig tudott felkapaszkodni, vagy tudta magát letornászni, ahogy tetszik.

A Megasztár 593 ezer nézője csak a 12. helyre volt elegendő, a többiek valószínűleg a Sportcsarnokban, Gyurcsány Ferenc társaságában nézték az eseményt. Eggyel utána jön a sorban a műveltséget legalább nyomokban tartalmazó vetélkedő Vágó Istvánnal.

Ugorjunk a 18. helyre, itt található ugyanis a TV2 Ring. Nagy „Csonttörő” János 49 másodperce és Csisztu Zsuzsa negyven perce 531 ezer nézőt hozott több-kevesebb ideig lázba.

A gyenge kezdés után a magát a 24. helyre leküzdő Nem a te napod 452 ezer embert tett boldoggá egy időre, míg Mónika 381 ezer ember előtt tudta kibeszélni magát. A kereskedelmi televíziózást dokumentumelemekkel átszövő XXI. század 380 ezer néző örömére feljött a harmincadik helyre, ezzel igazolva ama döntés helyességét, amely éjfél utánról az este tizenegyes idősávjába helyezte át a műsort. Csak így tovább.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik