Üzleti tippek

Ritkul a Friderikusz-műsor

Alig néhány héttel az indulás után heti hatról ötre csökkentették Friderikusz Sándor ATV-n sugárzott Friderikusz most című élő műsorát – tudta meg a Magyar Hírlap.

Múlt vasárnap már nem is láthatták a nézők a két hónapja nagy sajtókampánnyal beharangozott riportos, beszélgetős hírháttéradást. A Magyar Hírlap információi szerint a műsorok egy részét – várhatóan heti kettőt – felvételről sugározzák a jövőben. A lap értesüléseit az ATV elnök-vezérigazgatója is megerősítette.

Bohács Zoltán elmondta, hogy kölcsönös megegyezéssel döntöttek a változtatásokról. A módosításnak nincs üzleti vagy nézettségi oka, fizikailag nem lehet hosszabb távon ennyi élő adást vállalni. Egyelőre nem tudni, hogy hány adást sugároznak élőben és hányat felvételről. Bohács azt mondta, erről csak a későbbiekben döntenek. A Friderikusz-produkcióval kötött megállapodások továbbra is élnek, a műsor anyagi-finanszírozási feltételei nem változtak – közölte az elnök-vezérigazgató.

Friderikusz Sándor az után igazolt át az ATV-hez, hogy a Magyar Televízió vezetőjének bírálata után felbontották a közszolgálati tévével kötött szerződését. December 31-ig szóló szerződéssel március végén indított műsor.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik