Üzleti tippek

Komplex szerver- és vírusvédelmi csomag kicsiknek

A Microsoft Magyarország és a VirusBuster közös akciót indított melynek keretében minden megvásárolt Microsoft Windows Small Business Server (SBS) 2003 mellé VirusBuster munkaállomás- és file szerver védelmi szoftvert kapnak a felhasználók.

Az ajánlat elsősorban a kis- és közepes vállalkozásoknak (kkv) nyújt átfogó megoldást a számítógépes hálózat előnyeinek kiaknázásához és annak biztonságos működéséhez. A Windows Small Business Server 2003 szinte mindent tartalmaz, amire egy legfeljebb 75 felhasználóval rendelkező vállalatnak szüksége van az internet kapcsolat és a számítógépes hálózat előnyeinek kiaknázásához.

Az SBS-be épített Exchange levelezőszerver használatával könnyebbé válik a belső és külső levelezés, valamint a munkatársak közös munkája. A termék integráns részét képező intranet segítségével, pedig a munkatársak hatékonyabban működhetnek együtt, és megoszthatják egymással dokumentumaikat.

A termék további előnyeként említhető, hogy a központi szerveren keresztül az eszközök minden számítógépről elérhetőek; lényegesen leegyszerűsödik a fax funkció, és kevesebb nyomtatóra van szükség.

Az adatvédelem minden vállalatnál kiemelkedő fontosságú. A jól működő hálózatok esetében is előfordulhat azonban, hogy vírusvédelmi megoldás alkalmazása nélkül nehezen visszaállítható károk keletkeznek. Ez ellen nyújt átfogó megoldást a kis- és középvállalatok számára kifejlesztett VirusBuster munkaállomás- és file szerver védelmi programcsomag.

A teljes körű vírusvédelmi megoldás automatikusan frissített, központilag menedzselhető védelmet nyújt a vírusokkal, férgekkel, trójai-, adware és spyware programokkal és egyéb károkozókkal szemben, így a számítógépeken és a hálózaton tárolt adatok 6 hónapon át biztos védelmet élvezhetnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik