Üzleti tippek

BL-döntő Budapesten is

Május 17-én dől el, hogy Európa klubcsapatai közül 2006-ban ki lesz a legjobb. A Bajnokok Ligájának párizsi döntője alkalmából a Heineken egy hatalmas közös szurkolásra vár mindenkit.

BL-döntő Budapesten is

Május 17-én dől el, hogy Európa klubcsapatai közül 2006-ban ki lesz a legjobb. A Bajnokok Ligájának párizsi döntője alkalmából a Heineken egy hatalmas közös szurkolásra vár mindenkit az erre az alkalomra futballarénává varázsolt Millenáris Parkba (azaz a Jövő Házába). A Teátrum szabadtéri színpada alatt elhelyezett hatalmas videókivetítőn együtt követhetjük végig a döntő mérkőzést és ünnepelhetjük a bajnokot a Heinekennel.

A Millenáris Parkban délután 4-kor kezdődnek a programok sok zenével, és még több a focihoz köthető játékkal. A Fogadóban különleges virtuális futballjátékok várják az érdeklődőket: lesz 11-es rúgó szimulátor, ezenkívül Futureball néven mindenki számára kipróbálható lesz egy még soha nem látott új játék innováció és természetesen PlayStation2-es játékkonzolok, amelyek segítségével akár Te is bajnoknak érezheted magad.

Kint a parkban mindeközben a fotófalnál kedvenc focistáiddal fotózkodhatsz, részt vehetsz a lábtengó, lábtenisz és pontrúgó bajnokságon, vagy éppen a szurkoló és sportkommentátor képzésen, ahol a házigazdák, Kovács Áronék lesznek a segítségedre, de akár elleshetsz pár trükköt a labda ördögeitől, a labdazsonglőröktől is.

A döntő mérkőzés alatt, akár a csapatod színeivel felvértezve, melyben profi arc- és testfestők lesznek a segítségedre, a Batucada ütőscsapat vezényletével fergeteges fiesztahangulatban szurkolhatsz kedvenceidért barátaid társaságában.
A bajnokcsapatot egy afterparty keretében ünnepelheted, ahol Karányi Dani garantálja majd a jó hangulatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik