Üzleti tippek

Tőzsdén az új magyar internettelefon

admin
admin

2006. 04. 25. 00:00

Az econet.hu Nyrt. internetes leányvállalata elindította alternatív telefonszolgáltatását. Az új Megafone termékek az otthoni felhasználóknak interneten keresztül, üzleti előfizetőknek pedig hagyományos telefonhálózaton biztosítan

Az internetes telefonálás számítógépről a www.megafone.hu oldalról ingyenesen letölthető, magyar fejlesztésű Megafone GoTalk szoftverrel, illetve PC nélkül a weboldalon megvásárolható VoIP telefonkészülékekkel, valamint adapterekkel vehető igénybe. A gyors regisztrációt követően hálózaton belül azonnal ingyen telefonálhatunk, a nyilvános telefonhálózatok eléréséhez bankkártyás vagy átutalásos feltöltés szükséges, melyet követően a felhasználó hagyományos hálózatokból is hívható, saját telefonszámot is kap.

A magyarországi kiemelt körzetek csúcsidőn kívül 3.60, csúcsidőben 5.90 forintért hívhatók, az Amerikai Egyesült Államokba már percenként 4 forintért telefonálhatunk. A Megafone percdíjai nem csak a hazai vezetékes szolgáltatókhoz képest, de a Klip internettelefon percdíjainál is akár 20-60 százalékkal alacsonyabbak.

A Megafone a másodperc-alapon elszámolt percdíjakon kívül semmilyen más költséget nem számít fel, nincsenek ingyenességgel kecsegető „trükkös” havidíjak, nincs hosszú idejű kötelezettségvállalás, nincs sem előfizetési-, sem kapcsolási díj. A felhasználó csak annyit fizet, amennyit telefonál, a hívások időtartama és költsége valós időben, pontosan nyomon követhető a Megafone weboldalán.

Vállalati előfizetők számára: Megafone vezetékes telefon
A Megafone üzleti szolgáltatásával az üzleti előfizetők kezdeményezhetnek az eddiginél olcsóbb hívásokat helyi, belföldi távolsági, nemzetközi és mobil hálózatokba, ráadásul a telefonálás megszokott rendjén sem kell változtatniuk, mivel a szolgáltatás a már meglévő vezetékes hálózaton keresztül közvetlenül elérhető.

A szolgáltatás igénybevételéhez nem kell behívószámot vagy előválasztó számot (zöldszám, helyi behívószám) tárcsázni a kívánt telefonszám hívása előtt, csupán felemelni a kagylót és tárcsázni a kívánt célállomást a megszokott módon. A meglévő telefonvonalát az előfizető megtartja, és korábbi vezetékes szolgáltatójával is előfizetői viszonyban marad, azaz az előfizetési díjat a korábbi szolgáltatónak, a hívások percdíjait a Megafone-nak fizeti.

A Megafone üzleti szolgáltatás használata eszközvásárlást vagy telefonközpont programozást sem igényel. Mivel az eredeti infrastruktúrán folyik a szolgáltatás, így a hangminőség ugyanolyan kiváló marad.

Az econet.hu az 500 milliárdos magyar hangpiacból két éven belül mérhető részesedést kíván szerezni, melyből az idei évben több százmilliós, 2007-ben már milliárdos nagyságrendű árbevételre számít.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.