Üzleti tippek

Csúcsra járt a Lendület portál

Több mint kétmillió alkalommal vették igénybe 2005. április 25-i indulása óta a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium lendület portálját, ebből több mint egymillió tartalomlekérést egy hónap alatt, március közepe óta regisztrált a tárca.

A honlap célja, hogy egy helyen lehessen elérni a pályázati lehetőségeket, az államilag támogatott hiteleket és az egyéb forrásokat is. A portál a kis- és középvállalkozások, a lakosság, az önkormányzatok és a civil szféra számára egyaránt kínál forráslehetőségeket.

A www.lendulet.hu portál egyik legnépszerűbb eleme továbbra is a “Forráskereső” program, melynek segítségével az egyes vállalkozók és az önkormányzatok kiválaszthatják fejlesztési céljaikhoz illeszkedő forrástípusokat.

Új szolgáltatás: az új pályázati lehetőségekről megjelenésük pillanatában hírlevélben értesülnek a portálon regisztrált felhasználók.

Mindazok számára, akik nem tudják az internetről letölteni az információkat, nyomtatott füzet is készült a legjelentősebb lehetőségekről, melyet a minisztérium ügyfélszolgálatán lehet beszerezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik