Üzleti tippek

Carnation – felderítő microsite-ot készített

A Nivea megbízásából a Carnation tervezte és készítette el a Nivea Soft krém népszerűsítését célzó kampány koncepcióját, microsite-ját és a hozzá kapcsolódó kreatívokat.

A Nivea Soft Száraz Bőr Felderítő kampány koncepciójának kialakításakor elsődleges cél volt, hogy játékos, a felhasználókat dinamizáló, cselekvésre ösztönző formában népszerűsítsék a termékcsaládot, és a tavaszi kommunikáció során használt termékminták szórása, kiosztása egyedi módon valósuljon meg.
A kommunikáció középpontjában a www.szarazborfelderito.hu website áll, amelyen a felhasználók “felderíthetik” szárazbőrű barátaikat, üzenetet küldhetnek nekik, és ezen keresztül megajándékozhatják őket egy termékmintával – áll a Carnation közleményében. A “felderítők” sem maradnak jutalom nélkül, a játékban regisztráló felhasználók között értékes ajándékokat sorsolnak ki a kampány végén.

Az offline és online kampány kreatívjai a játékra hívják fel a figyelmet és céluk a felhasználók aktivizálása, a website-ra terelése. A microsite-on regisztráló felderítők és felderítettek adatait a Beiersdorf nemzetközi fogyasztói adatbázisában tárolják. A microsite és ezen adatbázis közötti integrációt a német központtal együttműködve valósította meg a Carnation.

Az online kampány médiatervezési és vásárlási feladatait a Carnation média divíziója végezte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik