Üzleti tippek

A HP nyerte az ITDH pályázatát

A Hewlett-Packard Magyarország Kft. nyerte az ITDH Kht. informatikai fejlesztésekre kiírt nettó 379 millió forintos közbeszerzési pályázatát – közölte hivatal.

Az ITDH Kht. a 2004. év során indított Gazdasági Versenyképesség Operatív Program fő célja a magyar ipar nemzetközi versenyképességének javítása, a magas hozzáadott-értékű szolgáltatások meghonosítása, az európai regionális hatáskörrel rendelkező vállalati szolgáltató központok betelepülésének támogatása, a megtelepedett külföldi cégek integrálása a magyar gazdaságba, bővítéseik fokozása és általuk a hazai beszállítói háttéripar fejlesztése.

2006. január 16-án jelent meg a nyílt közbeszerzési eljárás megindítására vonatkozó ajánlati felhívás, a pályázaton öt informatikai fejlesztésekkel foglalkozó vállalat vett részt. A fejlesztés célja egy CRM (Customer Relationship Management) és work-flow rendszer létrehozása, BI (Business Intelligence) eszközök, dokumentum- és tudás-menedzsment rendszer bevezetése, valamint a komplex vállalati portál megújítása. A pályázat nyertese a HP Magyarország Kft., aki mellett a Montana Rt. és a Sense/Net Kft. a két legfontosabb alvállalkozó.

A fejlesztéssel Magyarország befektetési ügynöksége egy professzionális ügyfélkezelő rendszer kialakításával kívánja hatékonyságát növelni. Ennek érdekében írta csütörtökön a közbeszerzési pályázat nyertesével, a Hewlett-Packard Magyarország Kft.-vel, a nettó 379 millió forint összegű vállalkozási szerződést.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik