Üzleti tippek

Flyerz-címlappályázat

admin
admin

2006. 04. 13. 13:57

A provokatív címlapjairól is ismert ingyenes magazin címlappályázatot hirdet. Céljuk megismerni és megismertetni a munkáját azoknak az alkotóknak, akik kedvelik a flyerz egyedi képi világát.

Olyan pályaműveket várnak, amelyek illeszkednek az eddig megismert “flyerzes” vonalhoz – tudatta a kiadó szerkesztőségünkkel.

Május közepéig négy kategóriában küldhetik be munkáikat a vállalkozó szellemű alkotók: zöld-sárga, arc, provokatív és egyéb. Műfaj tekintetében nincs megkötés. Éppúgy lehet pályázni fotóval, grafikával vagy montázzsal, mint rajzzal vagy festménnyel. A pályázat kiírói szabad teret hagynak az elképzeléseknek, azonban a pornográf, vallási, faji és politikai témában sértő alkotásokat kizárják a versenyből.

A beérkezett pályamunkákat szakmai zsűri értékeli, de a magazin olvasói is leadhatják majd szavazatukat. A győztes munkák flyerz-címlapok lesznek. Az eredményhirdetést követően a nagyközönség is találkozhat a legsikeresebb munkákkal egy kiállítás keretein belül.

A címlappályázatot a flyerz kiemelt felületein kívül rádióban, nyomtatott sajtóban és a weben is kommunikálják a szervezők

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.