Üzleti tippek

Az Orco Property Group bemutatta az Avenue Gardens projektet

Az ingatlanfejlesztő alapkövet rakott le és az Andrássy úti Értékesítési Irodájának megnyitását ünnepelte

Steven Davis, az Orco Property Group szenior alelnöke Verók István VI. kerületi polgármester és Mihályfi László VI. kerületi főépítész társaságában elhelyezte az Avenue Gardens budapesti luxus-lakóingatlan alapkövét. Az Avenue Gardens 77 lakásból fog állni, uszodával, jacuzzival, wellness központtal, szaunával, látványos fedett kerttel, amelyben vízesés és szökőkút is lesz, 3 szintes mélygarázzsal, és 24 órás portaszolgálattal. Az Andrássy út UNESCO világörökségi státuszával összhangban az Orco Property Group visszaállítja a főépület homlokzatát eredeti, elegáns formájába.

Az alapkőletételi ceremónia után az Orco Property Group nagyszabású partival ünnepelte a szintén Andrássy úti Avenue Gardens Értékesítési Iroda megnyitását.

Az Orco Property Group 1991 óta van jelen ingatlan-befektetőként Közép-Európában. Tevékenysége felöleli az ingatlanfejlesztés, -befektetés és vagyongazdálkodás számos területét, amely révén a Társaság mára az ingatlan- és szállodapiac meghatározó szereplőjévé vált a régióban, több mint hatszázmillió euró menedzselt vagyonnal. Az Orco Property Group luxemburgi székhelyű vállalat, részvényeit az Euronext és a prágai tőzsdén is jegyzik. Az Orco Property Group portfoliójának tagjai az IPB Real, a MaMaison Residences, az Orco Hotel Collection, az Orco Real Estate, és még számos további ingatlan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik