Üzleti tippek

Véget ért a Construma

Véget ért a 25. Construma építőipari szakkiállítás és a 10. Decorstone díszítőkő-ipari szakkiállítás a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban; a kiállításokra öt nap alatt mintegy hatvanezer ember látogatott el - közölte Hardy Mihály, a vásár sajtófőnöke.

A jubileumi kiállításokon csaknem ezer kiállító mutatta be legújabb építőipari árucikkeit és szolgáltatásait összesen 36 000 négyzetméteren. A kiállítók között a legnagyobb részarányt, mintegy 24 százalékot a korszerű nyílászárókat, ajtókat, ablakokat és tartozékaikat kínáló vállalatok képviselték.


A Construmán és a Decorstone-on összesen 18 ország jelent meg, közülük tíz úgynevezett kollektív, nemzeti standon állított ki. Folytatódott az uniós államok regionális bemutatkozása is: az idén Németország bajor tartománya, illetve Belgium vallon tartománya képviselte a régiókat.

A 25. Construmát szakmai tanácskozások és konferenciák kísérték. Ezek közül is kiemelkedett az Építéstudományi Egyesület „Építésügy ma és holnap” című konferenciája valamint az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht. „Fókuszban a panelfelújítás” elnevezésű tanácskozása – áll a közleményben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik