Üzleti tippek

Felértékelődő régiók

admin
admin

2006. 04. 07. 00:00

Mind nagyobb szerepet kapnak a határokon is átnyúló keresések a vezető-tanácsadó cégek életében – állítja Deák Andrea, a Neumann International AG. ügyvezető igazgatója.

A negyedévenkénti megbeszéléseken Európa legnagyobb adatbázisú személyzeti tanácsadó cége, a több mint 20 országban jelen levő Neumann International Közép-Kelet Európai irányítói és vezető tanácsadói vettek részt. A mostani tanácskozáson elhangzott: Uniós csatlakozásunkkal még inkább lehetővé váltak, hogy a különböző országokban működő adatbázisok átjárhatók legyenek, és az egyik országból a másikba ajánlani tudják a keresett szakembereket. A Neumann forgalmának ma már 30 százaléka a határokon átnyúló, azaz nem csupán a lokális, hanem a regionális megkeresésekből adódik, s ezzel piacvezetők Európában. Egyre gyakrabban keresnek ugyanis olyan vezető menedzsereket, akik nem csak egy országhoz kötődően tevékenykednek, hanem régiókat irányítanak. A mostani tanácskozáson Bulgária, Csehország, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Románia, Szerbia, Oroszország és Szlovénia vezető tanácsadói vettek részt és megerősítették együttműködési szándékaikat. A cégcsoport tagjai elhatározták, hogy még jobban összehangolják munkájukat, és egységesen lépnek fel a kibővült piacon – mondotta Deák Andrea.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak

Szigetvár, 2016. szeptember 7.
Vass Péter, Szigetvár polgármestere köszönti az ünnepségsorozatra érkező Áder János köztársasági elnököt a szigetvári polgármesteri hivatal előtt 2016. szeptember 7-én, a Zrínyi-emlékévben.
MTI Fotó: Sóki Tamás
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.