Üzleti tippek

Élő közvetítés az interneten – Tízezer könyvelő szakmai fóruma a TVnet közreműködésével

admin
admin

2006. 04. 06. 00:00

2006. április 6., Budapest – Első ízben tartott Magyarországon internetes szakmai prezentációt a civil szakmai szervezetek szövetsége, a Könyvelők Fóruma, amelynek élő tévéadását az Echo TV, internetes közvetítését pedig a T

A Magyar Könyvelők Országos Egyesülete, a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesülete és a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesülete által létrehozott Könyvelők Fóruma első ízben tartott nyilvános, internetes szakmai prezentációt „Szakmai Fórum a 2006. május 12-i elektronikus bevallásról” címmel. A rendezvény létrejötte önmagában is sikerértékű: a helyszínen résztvevők mellett a közel 2 órás programot a TVnet internetszolgáltató és az Echo TV támogatásával több mint tízezer számítógéppel rendelkező könyvelő kísérhette figyelemmel az országban.

„Az Echo TV élő közvetítéséhez a TVnet biztosította az interneten való gyors és folyamatos elérést, valamint a nagyszámú beérkező e-mailek feldolgozását és archiválását. Az internetes fórumon több mint 100 szakmai kérdés került megválaszolásra” – nyilatkozta ifj. Lengyel Tibor, a TVnet ügyvezető igazgatója.

A szakmai tájékoztatón résztvevő mintegy 800 könyvelő, adótanácsadó és más számviteli szakember nagy figyelemmel hallgatta a meghívott vendégek előadásait és válaszait a kérdésekre. A helyszínen időhiány miatt meg nem válaszolt további kérdéseket az info@mkoe.hu e-mail címre várja az Egyesület.

###

TVnet Kft. (www.tvnet.hu; www.adsl3g.hu):
A TVnet Kft. 1994. októberében alakult azzal a céllal, hogy a kábeltelevíziós hálózaton keresztül adatátviteli szolgáltatásokat biztosítson. Az Euroexpert 2004. augusztusa óta többségi tulajdonosa a TVnet Kft.-nek, amely a hazai internetes piac egyik legdinamikusabban fejlődő vállalata. Az új tulajdonos által végrehajtott célirányos átszervezésének köszönhetően, alig több mint egy évvel az átalakítás után a TVnet megháromszorozta előfizetőinek számát, duplájára növelte árbevételét, illetve jelentősen növelte földrajzi lefedettségét.
A TVnet 1996-ban elsőként indította el Kábelnet szolgáltatását egyéni és üzleti előfizetői számára. A cég szolgáltatásai között az ADSL, az ADSL 3G, a LAN, a TVfon és a Kábelnet kiépítés is megtalálható. A TVnet értékesítési munkatársai az ügyfelek különleges igényeire, egyedi ajánlatokat is készítenek. A 24 órás telefonos ügyfélszolgálaton és a hálózatüzemeltetési központban magasan képzett kollégák biztosítják a felmerült problémák gyors és szakszerű elhárítását.
A TVnet 2005-ös nettó árbevétele meghaladta az 1 milliárd forintot, ezzel a cég megduplázta előző éves forgalmát. Ügyfeleinek száma is dinamikusan nőtt: 2004-ben 8 534 TVnet előfizető volt, 2005 végén pedig a cég ügyfeleinek száma elérte a 14 800-at.

További információk:
TVnet Kft.
Katona Phaedra, marketing igazgató (tel.: 999-4568; e-mail: phaedra@tvnet.hu)

Sajtókapcsolat:
B&D ComMedia Kft.
Béres Anikó, ügyvezető igazgató (tel.: 201-2512; aniko.beres@commedia.hu)

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.