Üzleti tippek

Az EXACT bemutatta forradalmian új, portál alapú vállalati információs rendszerét

A hagyományos vállalatirányítási rendszerek hiányosságait felismerve a hollandiai központú, a világ valamennyi kontinensén több, mint 120 országban jelen levő Exact Holding munkatársai az elmúlt években forradalmian új szoftvert fejlesztettek ki.

Az Exact e-Synergy átütő sikere elsősorban abban rejlik, hogy az online hozzáférhető, folyamat alapú rendszer új távlatokat nyit a vállalat informácó-bázisának hatékony kezelésében. Megoldást nyújt arra a problémára, hogy a vállalatban a legkülönbözőbb módokon (levél, e-mail, fax, feljegyzés stb.) keringő, sokszor csak a munkatársak fejében meglévő információkat is hatékony, visszakereshető struktúrába rendezze.

Az Exact Magyarország hivatalosan is bemutatta hazánkban a világon már számos helyen nagy sikernek örvendő fejlesztését, az Exact e-Synergy internetes alapú szoftveres megoldást, amely forradalmasítja az online csoportmunkára vonatkozó elképzeléseket. Az Exact e-Synergy online felhasználásban működik, ezáltal gyakorlatilag a nap 24 órájában képes valós információkat biztosítani a vállalat belső és külső folyamatairól, működéséről. A rendszer különböző portálok létrehozását teszi lehetővé, így a vállalat belső működését integráló elemek, mint a CRM, HRM, munkafolyamat-kezelés, dokumentum-kezelés és pénzügy mellett a vállalattal kapcsolatban levő ügyfelekkel, beszállítókkal és más partnerekkel kapcsolatos információk kezelésére is alkalmas, ezáltal egy rendszerben átláthatóvá válik a vállalat teljes egésze. Az Exact e-Synergy ezeken túlmenően integráltan tartalmazza az irodai munka során megszokott Microsoft eszközöket is (Word, Excel, Outlook).

A Hollandiában 1984-ben alapított Exact Holding a világon 126 országban van jelen és kiterjedt partneri hálózatra támaszkodva éri le sikereit. Az Exact Magyarország tíz éve működik hazánkban, mára többszáz állandó ügyfelével az ERP rendszerek multinacionális szállítói között a piac vezető szolgáltatóinak egyike. Az Exact fő profilja a professzionális vállalatirányítási, számviteli, HRM, CRM és e-business szoftverek kifejlesztése és bevezetése, és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások (üzembe helyezés, oktatás, ügyféltámogatás, tanácsadás) nyújtása. A legújabb szoftver hazai bevezetésével az Exact Magyarország kilépett a klasszikus ERP szállítói szerepkörből, hiszen az Exact e-Synergy értékesítéséhez széles körű IT tanácsadói és oktatói tevékenység párosul.

Az Exact Holding megoldásai világszerte olyan ismert és jelentős felhasználók munkáját segítik, mint egyebek mellett a Raiffeisen Investment, a Siemes, a KLM, a PriceWaterhouseCoopers, a L’Oreal, a Tele2, vagy a Caterpillar.

„A XXI. század kommunikációs és vállalatvezetési kihívásaira valódi XXI. századi megoldást talált az Exact akkor, amikor az Exact e-Synergy kifejlesztésére sor került. Mivel hiszünk abban, hogy Magyarországon is az eddigieknek megfelelő ütemben fejlődik a vállalatirányítási szoftverekkel szembeni elvárás, a mai nappal a hazai felhasználó számára is hozzáférhetővé tesszük legújabb fejlesztésünket. Az előzetes felhasználói programba már bekapcsolt vállalatvezetőkkel együtt meggyőződésem, hogy az Exact e-Synergy Magyarországon is jelentősen átalakíthatja a vállalatvezetési szoftverek piacát.” – nyilatkozta az Exact e-Synergy hazai forgalmazásának megkezdése kapcsán Kiss Judit, az Exact Magyarország ügyvezető igazgatója.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik