Üzleti tippek

Az Epicor® és a Lumigent® nagyobb biztonságot nyújt

Az Audit DB™ használatával a cégek csökkenthetik az informatikai kockázatokat és biztosíthatják a törvények által megkövetel adatintegritást.

Az információbiztonság-felügyeleti megoldások vezető gyártója, a Lumigent Technologies, Inc., valamint a középvállalati piac számára fejlesztett integrált vállalatirányítási megoldások vezető szállítója, az Epicor Software Corporation (NASDAQ: EPIC) bejelentette, hogy globális ajánlási megállapodást kötöttek. E szerződés keretében az Epicor és a Lumigent kereskedelmi és értékesítési csapata együtt fog működni azért, hogy az Epicor iScala ERP platformot kibővítsék az élenjáró vállalati szintű adat-felülvizsgálati szoftvermegoldással, a Lumigent® Audit DB™ szoftverrel.

A termék használata csökkenti a vállalatok kockázatát azzal, hogy a törvényi szabályozásoknak megfelelő felülvizsgálati utakat biztosít és védi a céges adatok integritását, pontosságát és bizalmasságát. Az Audit DB segítségével a cégek megfelelhetnek a Sarbanes-Oxley, BASEL 2, FDA 21 CFR Part 11, HIPAA, EUDPA és egyéb törvények előírásainak, amelyek megkövetelik a vállalatoktól az adat-hozzáférések nyomon követését.

Az Epicor iScala a globális középvállalati piac számára fejlesztett iparág-specifikus megoldások sokoldalú és átfogó eszköztára. Az ügyfélkapcsolat-kezelési (CRM) és szolgáltatáskezelési funkcióktól a pénzügyi és ellátóilánc-kezelési (SCM) megoldásokig az Epicor iScala alkalmazkodó és gyorsan reagáló termékeket kínál a valós idejű vállalatok részére, amelyekkel azok ma és a jövőben is megfelelhetnek a fontos üzleti kihívásoknak.

„Az Epicor megvizsgálta a Lumigent Audit DB termékét, és most örömmel mutatja be, mint az FDA előírásaihoz megbízható adat-auditálási megoldást szolgáltató, kifejezetten a gyógyszeriparban működő ügyfeleinknek szóló megoldást” – mondta Steve Humble, az Epicor termékértékesítési igazgatója. „Úgy látjuk, hogy az Audit DB kulcsfontosságú vállalatvezetési és -irányítási eszköz, amely kritikus részét képezheti a Sarbanes-Oxley előírásainak teljesítésére kidolgozott stratégiának.”

„A Lumigent számos vállalatot támogat a kockázatkezelésben és a különféle alapvető auditálási, törvényi, biztonsági és adatvédelmi előírásoknak szükséges megfelelésben” – tette hozzá Mike Wipperfeld, a Lumigent értékesítésért és termékmenedzsmentért felelős részlegének alelnöke. „Öröm számunkra az Epicor kiemelkedő ügyfélbázisa és széleskörű, globális elterjedtsége okán az Epicor partnereként együttműködni egy robusztus adathozzáférés-elszámoltathatósági megoldás kialakításán azokban a kulcsiparágakban, ahol a hitelesítés és az előírásoknak megfelelés kiemelten fontos tényezők.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik