Üzleti tippek

A TV2 megrótta Havas Henriket

admin
admin

2006. 03. 23. 08:49

Szóbeli figyelmeztetésben részesítette a TV2 vezetése Havas Henriket a Mokka című reggeli műsorban tett minapi kijelentése miatt – közölte Lóránt Gergely, a csatorna szóvivője. Nyomatékosan felszólították a műsorvezetőt, a jövőben tartózkodjék a nem tényszerű információk közlésétől.

A szóvivő a Magyar Nemzet kérdésére annyit közölt: a TV2 nem hozza nyilvánosságra az elmarasztalt munkatársakkal szembeni szankciókat; így nem sikerült megtudnunk, hogy Havasnak – a figyelmeztetésen kívül – kell-e szankciókkal számolnia.

Havas Henrik a Mokka keddi adásában kivételesen sértő módon, szóbeszédre hivatkozva keresett magyarázatot arra, hogy Szabad György, az első szabadon választott parlament elnöke miért támogatja a polgári erőket, mikor négy éve még kritikus módon viszonyult a Fideszhez.

MDF-es képviselők pletykáit említve kifejtette: fideszes politikusok „közbenjártak” Szabad György jóindulatáért. „Fiatal az asszony, állítólag, és Gyuri bácsinak egzisztenciálisan anyagi problémái voltak” – fogalmazott gúnyosan, arra célozva, hogy a Fidesz a volt parlamenti elnök házasságából adódó esetleges anyagi gondokat kihasználva csábította magához Szabad Györgyöt.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. február 26.
A Microsoft informatikai világcég magyarországi székháza az egykori óbudai Gázgyár területén létesült Graphisoft parkban, a főváros III. kerületében.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.