Üzleti tippek

Európai elismerés: Symantec Platinum partner lett a MINOR

2006. március 16., Budapest – A MINOR Rendszerház Rt. március 1-jével elnyerte a Symantec európai szintű egyik legmagasabb elismerését, a Symantec Platinum partneri minősítést.

A MINOR Rendszerház Rt. évek óta tartó sikeres, Symantec partneri kapcsolatainak elismeréseként elérte a Symantec Platinum minősítési fokozatát. (Magyarországon jelenleg a MINOR-on kívül egyetlen cég rendelkezik ezzel a minősítéssel.) A MINOR 2004-ben 80 millió forintot, 2005-ben pedig már 100 millió forintot meghaladó forgalmat realizált a Symantec biztonsági megoldásaiból. A MINOR sikeres Symantec biztonsági rendszer bevezetéseket hajtott végre a tavalyi évben több jelentős, Magyarországon működő cégnél, mint például a Paksi Atomerőműnél, a Vodafone-nál és a DÉGÁZ-nál.

„Ez az elismerés igazolja elkötelezettségünket az iránt, hogy a Symantec innovatív megoldásait kínáljuk partnereinknek és ügyfeleinknek, informatikai rendszereik biztonságának és azok rendelkezésre állásának növelése érdekében. Munkatársaink magas szintű szakmai tapasztalata és szakértelme alapján hoztuk létre IT biztonsággal és információvédelemmel foglalkozó üzletágunkat, amely révén a nagyvállalati piacon kivívott pozíciónk tovább erősödhet” – nyilatkozta Bárdi Tibor, a MINOR Csoport kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A MINOR 2006-ban 30%-os növekedést tervez a Symantec megoldásainak forgalmazásából származó árbevételt illetően.


###

A MINOR Rendszerház Rt.-ről (www.minor.hu)
Az informatikai piacon mértékadónak számító MINOR Rendszerház Rt. 1989-ben alakult. A mára 85 fős vállalkozássá fejlődött cég a számítástechnikai rendszerintegrátorok élvonalába tartozik. A cég üzleti tevékenységi köre a szaktanácsadástól, a tervezésen, szoftver és hardverfejlesztésen és installáláson, valamint a különböző rendszerek integrálásán át a szerviz szolgáltatásig igen széles spektrumot fed le. Kiemelkedő a magas hozzáadott érték tartalmú szolgáltatások aránya. Formatervezési Nívó és Magyar Minőség Díjas saját fejlesztésű és gyártású ügyfélirányító rendszerükkel, információs termináljaikkal mind a hazai, mind az export piacon kiemelkedő sikereket értek el, utóbbi termékükkel hazánkban piacvezetők. ISO 9001:2000 és NATO beszállítói minősítéssel rendelkeznek, beszállítóiknál a legmagasabb partneri fokozat elérést tűzték ki célul – így pl. a HP Business és Service, a Microsoft Gold partnerei évek óta.

További információ: Steidl Judit, marketingigazgató, MINOR Csoport
(tel.: 436-30-21. E-mail: a JSteidl@MINOR.HU)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik