Üzleti tippek

Önnek melyik tetszik? Szavazzon és nyerjen kedvenc háza árából min. félmillió Ft-ot!

A www.keszhazinfo.hu minőségi könnyűszerkezetes készházakkal foglalkozó hírportál weboldal március 1-vel "Önnek melyik tetszik? Szavazzon és nyerjen kedvenc háza árából min. félmillió Ft-ot!" szavazójátékot indított. A játékon e

A szavazók közül a játék végén egy játékost kisorsolnak; a fődíj pedig félmillió forintos építési kedvezmény attól a cégtől, akinek a házára szavazott Fortuna kegyeltje.
Jelenleg félmillió forintos építési kedvezményt a Hartl Haus Osztrák Készház ajánlott fel annak a szerencsés építkezőnek, aki részt vesz a cég és a www.keszhazinfo.hu on-line játékán!

A fődíj mellett „A Mi Otthonunk” magazin előfizetését lehet nyerni. A játék március elsején kezdődött, és három hónapig tart – stílszerűen, mint egy minőségi készház építése!

„A kimagasló minőség különösen fontos számunkra, mivel szeretnénk minden téren megbízható, korrekt cégeket felsorakoztatni olvasóinknak – nyilatkozta a játékról Mihalovics Réka, a www.keszhazinfo.hu felelős szerkesztője.

A felelős szerkesztő megjegyezte, hogy a teszt alatt is számtalan szavazatot kaptak a házak, de a játék sikerét mi sem jelzi jobban, mint hogy az első szavazó, egy paksi férfi március elsején már hajnali fél kettőkor megindította a játékot. Az illető a Hartl Haus Wagram 94 típusházára szavazott, és ezzel úgy látszik az adott ház sikerét is elindította, ugyanis ez a ház vezet fölényesen a játékban.

A keszhazinfo.hu szerkesztősége a szavazójáték sikerén felbuzdulva már most tervezi, hogy a játék végét követően újabb szavazást indít; akkor a tervek szerint tervrajzokra, típustervekre lehet majd voksolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik