Üzleti tippek

Új Live! Cam Voice webkamera a Creative-tól

Az első webkamera duál mikrofonos technológiával és valódi megapixeles videóérzékelővel új távlatokat nyit az online kommunikáció világában.

A számítástechnikai és internetes digitális szórakoztató elektronika területén világelső Creative (Nasdaq: CREAF) bemutatja a Live! Cam Voice-t ,a az első webkamerát beépített duál mikrofonnal és valódi megapixeles videóérzékelővel. A kiemelkedő minőségű hangra és videóra tervezett Live! Cam Voice tömör, hajlított külsővel rendelkezik fémes és szürke színekkel, amely minden íróasztalon elegánsan mutat. Forradalmi Adaptive Array Microphone technológiát használ, mely „követi” a beszélő hangját és eltávolítja a nem kívánatos háttérzajokat a tisztább beszédhangok érdekében. A nagy felbontású érzékelő valódi 1,3 megapixeles képet biztosít a széles látószögű lencsén keresztül a legjobb minőségű videó elérése érdekében. A Creative Live! Cam, mely a Skype ajánlásával kerül forgalomba, lélegzetelállító teljesítményt nyújt az internetes kommunikáció vagy az üzenetküldések ideje alatt.

A Live! Cam Voice kiélezett teljesítménye két különleges funkció kombinálásának az eredménye.

Live! Video
A Live! Video egy intelligens funkciókkal ellátott 1,3 megapixeles érzékelő és egy széles látószögű lencse kombinációja, melyek együtt biztosítják az optimális videó minőséget az azonnali üzenetküldéshez és a videó beszélgetéshez. Képes akár öt megapixeles (interpolált) állóképek készítésére is. Ezen kívül tartalmaz intelligens autoexpozíciós funkciót, fehér egyensúly vezérlést és Smart Face Tracking-et amely a beszélgetés alatt „követi” a beszélőt beszélgetés közben. A lehető legjobb képminőség biztosítása érdekében a kamera nagysebességű USB 2.0 csatlakozóval van ellátva.

Live! Audio
A beépített Adaptive Array Mikrofon technológia biztosítja az elképesztő hangtisztaságot. A zajszűrővel és visszhangcsökkentővel rendelkező rendszer követi a beszélő hangját és elősegíti, hogy az a lehető legtermészetesebben szóljon. Tisztábbá és pontosabbá teszi a közvetített hangot és lecsökkenti a nem a beszélő által kiadott hangforrások (légkondícionáló, hűtőventillátor, útzaj, stb.) és a beszélő hangja közötti interferenciát.

Sokoldalúság
A Live! Cam Voice komplett szoftvercsomaggal kerül forgalomba. Minden megtalálható benne, amire a felhasználónak szüksége lehet videó beszélgetésekhez, internetes telefonhívásokhoz, kép és videó szerkesztésekhez. A melléklet egyéb programok használatával lehetővé válik az eszköz otthoni, illetve irodai biztonsági funkcióinak kihasználása is. A mellékelt jó minőségű headset a privát kommunikációs lehetőségeket segíti.

„A Live! Cam Voice egy valóban forradalmi termék,” mondja Christian Brun a Creative Európai Üzletág vezetője. „A nem kívánt hangokat elkülönítő duál mikrofon segítségével lehetővé tesszük, hogy felhasználóink a legjobbat hozhassák ki a hangátvitelből. Mindegy, hogy MSN Messenger-t, Skype-ot, Yahoo! Messengert vagy más egyéb alkalmazást használnak, az emberek biztosak lehetnek abban, hogy amikor a barátaikkal beszélgetnek kristálytiszta hangzás az eredmény, amikor ezt a nagyszerűen kinéző erőteljes webkamerát használják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik