Üzleti tippek

Elindult a Creative ZenCast – Több ezer letölthető hang és kép

A CREATIVE BEMUTATJA A ZENCAST-OT –TÖBBEZER INGYENES HANG ÉS VIDEÓ BLOG TÖLTHETŐ LE A ZEN MP3 LEJÁTSZÓKRA
A Creative ZenCast Ingyenes Szórakozást, Friss Híreket, Sport Híreket És Sok Mást Biztosít – A Felhasználók Elk

A számítástechnikai és internetes digitális szórakoztató elektronika területén világelső Creative (Nasdaq: CREAF) bemutatja a ZenCast™-ot, egy új alkalmazást több ezer audio és videó eléréséhez, készítéséhez, és másolásához, megkönnyítve a Creative Zen MP3 lejátszókat használók választását.

A ZenCast gyors és könnyű elérést biztosít széles választékban fellelhető érdekes és szórakoztató audio és videó tartalomhoz az interneten. Az élmény a www.zencast.com –on kezdődik. A ZenCast honlap különböző témákat és csatornákat dolgoz fel a világ eseményeitől, technikai berendezéseken keresztül egészen a szórakozásig. Az előre kialakított kategóriák és speciális érdeklődési körök mellett a ZenCast egy „Újdonságok” (What’s New) listát tartalmaz hang és videó bejegyzésekkel, valamint egy „Mai Top 10″ (Today’s Top 10) listát, az aznapi aktuális legnépszerűbb letöltésekkel.

„A ZenCast az Ön végállomása a legfrissebb hírekkel, szórakozással és sporttal, mindez ingyenes letöltési lehetőséggel az Ön Zen lejátszójára.” – mondta Sim Wong Hoo a Creative elnök-vezérigazgatója. „Önnek lehetősége van, hogy saját adásait vezesse. A ZenCast olyan, mintha saját internet TV állomása lenne, ahol bárki elkészítheti a saját adását és sugározhatja azt az egész világon.”

A Creative által speciálisan megtervezett ZenCast Organizer észrevétlenül integrálja a podcast adásokat és a videó bejegyzéseket a megfelelő Zen lejátszóba, vagy PC-be. Az alkalmazás lehetővé teszi a tartalom meghallgatását vagy megtekintését és beállítható, hogy manuálisan vagy automatikusan töltse azt le egy kiválasztott MP3 lejátszóra, mint például a Zen Vision M-re. A felhasználók előfizethetnek csúcs műsorszórók adásaira, – mint a BBC, CNET, ESPN – a ZenCast Organizer segítségével és megadhatják milyen gyakran töltődjenek le a friss tartalmak. A ZenCast Organizer használatával lehetséges más online műsorszórók tartalmai között böngészni, vagy előfizetni azokra. A kényelmes AutoSync funkcióval beállítható az azonnali tartalomletöltés a lejátszóra vagy PC-re.
Egy béta verzió a Creative ZenCast Organizer-ből ingyenesen áll rendelkezésre az összes Zen Vision és Zen Vision M felhasználó részére. A Creative ZenCast Organizer szállítása a Zen Vision és a Zen Vision M készülékekkel 2006 első felében kezdődik meg. A ZenCast Organizer letöltésével a felhasználók bármilyen tartalomhoz hozzáférhetnek, ami a www.zencast.com –on található. Jelenleg a szoftver angol nyelvű változatban áll rendelkezésre. Még több információért és szoftverfrissítésekért a ZenCast -hoz keresse fel a www.zencast.com honlapot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik