Üzleti tippek

Az Epicor döntős lett a Dél-Kalifornia szoftvertanácsa által hirdetett

Dél-Kalifornia szoftvertanácsa (Software Council of Southern California) az Epicort nevezte meg a 2006-os Software Industry Awards verseny befutójaként az „Év vállalata" kategóriában. Az Epicor Software Corporation (Nasdaq:

Az idén 12. alkalommal meghirdetett Software Industry Awards verseny – amely az iparághoz kiemelten hozzájáruló egyének és vállalatok elismerésére, valamint a szoftverágazat folyamatos növekedésének és befolyásának dél-kaliforniai megmérettetésére szolgál, – több mint 8 ezer cégre és több tízezer tehetséges munkavállalóra terjed ki.
A szoftvertanács 2005-ben az Epicornak adta az „Év vállalata” elismerést. A díjat az a dél-kaliforniai központú, legalább három éve működő szoftvercég kaphatja, amely a legnagyobb összesített pontszámot gyűjti az eladások/bevételek növekedése, a csapatépítés, a termékekkel kapcsolatos innovációs tevékenység, a dél-kaliforniai technológiai ágazatra gyakorolt pozitív hatás, valamint az ágazati kereskedelmi szervezetekben, szoftveripari törvénykezési tevékenységben és egyéb polgári és közösségi szervezetekben való részvétel értékelése alapján.
A 2006-os díjak egy vacsorával egybekötött gálaest keretében kerülnek átadásra 2006. március 8-án Los Angelesben, a patinás Millennium Biltmore Hotelben.

Pontos információk az eseményről:
Megnevezés: Software Council of Southern California 2006 Software Industry Awards
Dátum: 2006. március 8., szerda
Időpont: 18:00 – 21:00 (csendes-óceáni idő szerint)
Hely: Millennium Biltmore Hotel, Los Angeles

Néhány szó a Software Council of Southern California szervezetről
Dél-Kalifornia szoftvertanácsa (Software Council of Southern California) egy non-profit szervezet, amely a régió szoftveripari vállalkozásait tömöríti. A Tanács azzal segíti a régió szoftverekkel, szoftverszolgáltatásokkal és informatikával foglalkozó cégeit, hogy fórumot biztosít kapcsolatépítésre, információcserére, finanszírozás megszerzésére. A tanács fontos információs központja a szoftveriparral kapcsolatos kérdéseknek és stratégiáknak, de a média és más, a közösségen kívüli érdeklődők számára is rendelkezésre áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik