Üzleti tippek

Megalakult a Café Creative

Simon Zoltán vezetésével január elsejével megalakult a Café csoport sorrendben kilencedik vállalata Café Creative néven.

A klasszikus kreatív reklámügynökségi szolgáltatást nyújtó Creative, akár a többi Café cég, csoport szinten részt vesz az integrált kommunikációs kampányok kivitelezésében, de önálló szereplője saját szakmai területének.

Simon Zoltán, aki korábban a DDB kreatív igazgatója volt, a január elsejével megalakuló cég tulajdonosa is lett. A csoport tagjainak tulajdonosi szerkezetében következetesen alkalmazott elv szerint ugyanis minden cafés cég egy tapasztalt, elismert szakember irányítása alatt áll, aki az általa irányított cég bizonyos tulajdoni hányadával is rendelkezik – áll a cég közleményében.

A kreatív igazgató első lépésként a legkreatívabb hazai tulajdonú ügynökséggé kívánja tenni a Café Creative-ot, második lépésként fel szeretné készíteni a céget a nemzetközi multikkal való versenyre. Középtávon Simon olyan kreatív cég vezetője kíván lenni, amely a régióban is meghatározó szereppel bír. Mint elmondta, ez a célkitűzése egyezik a Café csoport stratégiai terveivel.

A Café Reklám korábbi kreatív igazgatója, Hutlassa Tamás egyben a Café Film ügyvezető igazgatója is, az elmúlt években egyre több mozi-, és televíziós produkciók, reklámfilmek produceri teendőit látta el. Hutlassa a továbbiakban ennek az üzletágnak a felfuttatására koncentrál. A Café Film a február 1-én megnyíló Magyar Filmplakát Kiállítás főszervezője is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik