Üzleti tippek

Spanyol utat nyerhetnek a Szépművészeti Múzeum látogatói

A Mirai Interactive készítette a Szépművészeti Múzeum spanyol kiállításának interaktív anyagait.

El Greco, Velázquez és Goya festményeit is bemutató, elegáns és ismeretdús interaktív kommunikációs csatornát tervezett a Szépművészeti Múzeum megbízásából a Mirai Interactive. A weboldal bemutatja a január végén nyílt kiállítás műveit, művészeit, interaktív eszközeivel pedig közel hozza egymáshoz a gyűjteményt és közönségét – áll az ügynökség közleményében.

A gótikától az Aranykor festészetén át Goyáig, öt évszázad spanyol festészetét öleli fel a Szépművészeti Múzeum január 28-án nyílt kiállítása, amelynek interaktív anyagait a Mirai Interactive, az Arcus Interactive Group tagja tervezte és készítette el. A több mint száz remekművel egészen közelről is megismerkedhetnek az internet, illetve a kiállítás látogatói: a weboldallal párhuzamosan a kiállítótérben elhelyezett webterminálok anyagait is elkészítette az ügynökség. A spanyol mesterek és műveik bemutatása, és a kiállítást kísérő programok leírásai mellett egy játék is várja a látogatókat, ami az internetről a kiállítás megtekintésére csábítja a látogatókat. A játék győztese jutalomként a képek hazájába utazhat – az interaktív játék nyereménye egy spanyolországi utazás.

Szintén a Szépművészeti Múzeum és a Mirai Interactive együttműködésében készültek el a Dürer-kiállítás anyagai tavaly júliusban. Mivel a Mirai Interactive kiemelten fontosnak tartja a művészet támogatását, a „Művészóriások óriásmetszetei” című kiállítás weboldalát és webtermináljának anyagait egyedi szponzorációs konstrukcióban készítette el a múzeum számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik