Üzleti tippek

A(rany)tigris

Ismét a Microsoft Aranyfokozatú Partnere lett az Atigris Rt.

A Microsoft magyarországi piacán igazolt licenszelési, rendszermérnöki ismereteivel és sikeres projektjeivel az Atigris Informatika Rt. ismét kiérdemelte a Microsoft Gold Certified Partner címet. A cím odaítélésével a Microsoft Corporation a legmagasabb szinten ismeri el azt a szaktudást, amely a céget képessé teszi a nagyvállalatok Microsoft környezetben végzett infrastrukturális projektjeinek sikeres végrehajtására, illetve a más platformokról végzett átállások és előremutató fejlesztések példamutató megvalósítására. A minősítést a Microsoft szigorú feltételekhez köti. A cím elnyeréséhez több, a Microsoft Corporation által nemzetközi szinten ellenőrzött és elfogadott projektet kellett sikeresen végrehajtani, és párhuzamosan a szakembereknek eleget kellett tenni a technológiai fejlődésnek megfelelően megújuló képzettségi követelményeknek is.

A cég vezérigazgatója, Papp Tibor elmondta, hogy az immár ötödik alkalommal elnyert kitüntető címhez méltóan, továbbra is kiemelkedő minőségű rendszerintegrációs szolgáltatásokkal kívánják ügyfeleik elégedettségét kivívni, illetve növelni. A tapasztalatok és az Atigris Rt. üzleti sikerei azt mutatják, hogy az ügyfelek nagyra értékelik, ha ugyanattól a cégtől vásárolhatják meg a vállalat számára szükséges szoftver licenszeket, amely a licenszekhez megfelelő – nemzetközi szinten igazolt minőségű – szolgáltatásokat is képes nyújtani.

Az Atigris Informatika Rt. bemutatása.
Az Atigris Informatika Rt, a hazai informatikai piac egyik meghatározó szereplője, a Microsoft legnagyobb magyarországi partnere. Üzleti hatékonyságot növelő, komplex megoldásokkal szolgálja ügyfeleit. Segít az igények felmérésében, a rendszerek kiválasztásában, tervezésében, bevezetésében és működtetésében. Saját termékei, és megoldásai mellett több világcéggel dolgozik együtt az informatikai biztonság, a dokumentumkezelés, az elektronikus oktatás területén. Olyan jelentős ügyfeleket szolgál ki, mint az OTP Bank Rt., a MOL Rt., a Miniszterelnöki Hivatal. www.atigris.hu

Atigris Informatika Rt.
1119 Budapest, Etele út 57.
Tel.: 206-1996
Fax.: 206-2008

Email: adminisztracio@atigris.hu
WEB: www.atigris.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik