Üzleti tippek

Friderikusz miatt távozik Szabó-Stein az ATV-től?

Szabó Stein Imre azután távozik az ATV-től, hogy kiderült, mások mellett Friderikusz Sándorral, Albert Györgyivel és Györffy Miklóssal erősít a csatorna.

Távozik az ATV-től Szabó Stein Imre vezérigazgató-helyettes – tudatta a televízió elnök-vezérigazgatója közleményben szombaton. A csatorna az eredeti tervek szerint pénteken tartott volna sajtótájékoztatót, ám azt három órával a tervezett kezdés előtt lefújták. Lapinformációk szerint ennek hátterében az áll, hogy a napi egyórás elemző műsor vezetésére szerződtetett Friderikusz érkezése némi feszültséget okozott, hiszen Szabó-Stein már korábban elkészítette a csatorna új struktúráját. A szombati Népszabadság értesülései szerint Friderikusz ráadásul csak úgy vállalta a munkát, ha nem Szabó-Stein, hanem közvetlenül a vezérigazgató felügyelete alatt dolgozhat. Friderikusz és Szabó-Stein korábban már dolgozott együtt, nem konfliktusmentesen.

Szabó Stein Imre határozott idejű szerződése január 3-án lejárt. Az ATV vezetése úgy döntött, hogy azt nem hosszabbítja meg, “egyúttal köszönetet mond a csatorna megújult arculatának és január 9-től jelentkező új műsorainak előkészítésében végzett eredményes munkájáért” – áll Bohács Zoltán MTI-hez eljuttatott közleményében.

A napokban az elnök-vezérigazgató azt közölte az MTI-vel, hogy az új műsorokkal jelentkező ATV-hez csatlakozik több ismert médiaszemélyiség, így Fiderikusz Sándor mellett például Albert Györgyi, Erdélyi Zsolt, Győrffy Miklós és Kurucz Péter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik