Üzleti tippek

A Habostorta megvette a Gyaloglót

A www.habostorta.hu portálcsoportot működtető Habostorta Kft. megvásárolta a Digit Invest Kft.-től a Gyalogló közösségi oldalak 100 százalékos tulajdonrészét.

A Gyaloglo chat közösség az egyik legrégebb és legnagyobb magyar chat szolgáltatás 100 000 aktív regisztrált felhasználóval. A Habostorta társkeresésre és szórakoztatásra épülő stratégiáját az új akvizíció kiválóan kiegészíti és erősíti.

Legfontosabb feladatunk az év első hónapjaiban a Gyalogló megfelelő integrálása lesz a Habostorta oldalak szerkezetébe. Olyan szinergiákra építünk, amik lehetővé teszik, hogy az összes közösségi oldalunk kiegészüljön a chat nyújtotta kommunikációs lehetőségekkel, valamint a jövőben a Gyalogló Chat pedig társkereső funkciókkal gazdagodjon. A Gyalogló alapvető, talán a többi chat oldalhoz képest konzervatív értékeit kívánjuk megőrizni és követni, amely mindenkinek a kulturált online csevegés élményét biztosítja. Sok technikai újításra készülünk és az eddigi növekedés ütemének fokozását tűztük ki célul – nyilatkozta Weiler Péter, a Habostorta Kft. ügyvezetője.

A 2006-os évben a Gyalogló médiafelületeinek értékesítését már a Habostorta végzi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik