Üzleti tippek

Az MTV átorganizálja a reorganizációs tervet

admin
admin

2005. 12. 23. 11:17

Az időközben történt változások miatt át kell dolgoznia az intézmény reorganizációs tervét a Magyar Televízió (MTV) menedzsmentjének – mondta Rudi Zoltán.

Nem született döntés a normatív finanszírozásról, nem tették még közzé az új székház megépítésére és üzemeltetésére kiírandó pályázatot, a folyósított költségvetési juttatások – egyebek mellett az év közbeni zárolások miatt – alacsonyabbak voltak, mint amivel üzleti tervében számolt az MTV – sorolta a reorganizációs terv átdolgozását szükségessé tevő tényeket az MTV elnöke.

Rudi Zoltán elmondta, hogy lassítani kényszerülnek az átalakítást azokon a területeken, amelyek közvetlen kapcsolatban állnak az új székházba költözéssel: nem csökkenthető például a tervezett mértékben a létszám az elavult berendezések üzemeltetésénél.
Eközben, számos párhuzamosságot is felfedeztek, így egyes területeken a tervezettnél gyorsabban faraghatják le a költségeket.

A közszolgálati médiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumi elnökségének egyik tagjától úgy értesült csütörtökön az MTI, hogy a menedzsmentnek januárra kell a testület elé terjesztenie a tavaly októberben elfogadott reorganizációs terv átalakításával kapcsolatos elképzeléseit.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. június 19.
Szorosan egymásra záródva parkolnak a gépjárművek a főváros VII. kerületének egyik mellékutcájában. A furgon néhány centiméteres távolságot hagyva állt be az előtte és mögötte álló járművek közé.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.