Üzleti tippek

Névshowrral és Friderikusszal erősít az ATV

A Névshowr ezentúl a ATV-n lesz látható. Az eddig a köztévén futó műsor mellett januártól Friderikusz is a megújult csatornán folytatja tévés szereplését.

A Névshowr első adása szilveszterkor lesz az ATV-n, amelyet a gödöllői Grassalkovich-kastélyban vesznek fel, a műsor további részeit pedig kéthetente vasárnap, főműsoridőben adják.

Az ATV korábban megvette a Kőbánya mozit, amelyet több millió forintért alakítottak át, és a legújabb technikai eszközökkel szerelték fel. A televízió január 8-ától megújult műsorstruktúrával és díszletekkel jelentkezik. Szabó Stein Imre, az ATV igazgatója az új arculatról most még nem árult el semmit, majd január 6-án jelentik be, milyen is lesz a megváltozott ATV.

A változás szele a Névshowrt is elérte, ugyanis már nem a megszokott páros fogja a sikeres műsort vezetni, Dömsödi Gábor a szilveszteri adásban lép utoljára a kamerák elé. A műsorvezető azzal indokolta a döntést, hogy ezentúl egy nagyobb település polgármestere kíván lenni, ami minden erejét leköti. Ennek ellenére nem hagyja el teljesen a műsort, ugyanis a szerkesztői gagcsapat munkájában továbbra is részt vesz. Dömsödi egyébként jelenleg is egy Nógrád megyei kistelepülés vezetésével foglalatoskodik.

Hajdú Péter, a Névshowr házigazdája három-ötszörösére akarja az ATV mostani nézettségét emelni. Hozzátette: olyan csatornát kerestek, amely legalább másfél millió emberhez eljut. Az MTV-n a műsort korábban átlagosan 1,5-2 millióan nézték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik