Üzleti tippek

Praktikum mindenekfelett

Ebben a rovatban rendszerint egy téma köré csoportosítunk furcsa tárgyakat. A mottó ezúttal az lehetne, hogy „minden hasznosítható valamire, mindenre van megoldás". Aki szerint ezeknek a tárgyaknak még sincs közük egymáshoz, az bizonyítsa be, hogy van közük egyáltalán saját magukhoz.

Béke, otthon
15000 dollártól

Militaristák és repülőmegszállottak bizonyára sok örömöt lelnek ezekben a B-25-ös bombázó alkatrészeiből készült bútorokban. Vigyázat! Érdemes pontosan végigkövetni az összeszerelési utasítást, mert ha csak ösztönösen „értelemszerűen” illesztjük egymáshoz a bútordarabokat, akkor könnyen felbőghet a motor a nappaliban.
www.motoart.com

Kábelzabáló
13 dollártól

A fülhallgatók egyetlen természetes ellensége sem valódi ellenség, ez a kis állatka ugyanis megvédi a kábelt az összetöréstől, -gabalyodástól. Csupán az alaposan „megkötözött” lény szájába kell tömni a fülhallgatót, és máris kulturált körülmények között tárolható. Zenehallgatás közben sem pihen a Tetran (ez ugyanis a neve), gyűrhető, összenyomható, görgethető, így masszíroz, és megnyugtat.
www.tunewear.com

Harapnivaló idő

Ilyen még nem volt, egy luxusóra, amit csokival reklámoznak. A svájciak két nagy büszkesége, ha minőségben talán nem is, de maradandóságban mindenképpen jelentős különbséget mutat fel. Hogy az ínycsiklandozó designon kívül milyen jelentősége van még a csokoládénak, az nem derül ki, de remélhetőleg a vevőnek nem kell számolnia a termék felületén esetlegesen megjelenő szürke bevonattal, ami persze nem befolyásolja az áru minőségét…
www.omegawatches.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik