Üzleti tippek

Egyensúlyozó-művészek

admin
admin

2005. 12. 14. 00:00

A kábelpiac hír-szegmensében a Széles Gábor-féle Echo TV szeptember 15-i indulása hozott változást. Az új csatorna már most 7–800 ezer háztartásban látható, digitálisan és analóg körülmények között is.

„A csatorna tematikája határozottan a gazdasági, a hír és a magazinműsorok egészséges egyensúlyára ügyel, mégpedig úgy, hogy a helyenként tényleg száraz, de mégiscsak nagy érdeklődésre számot tartó közéleti -gazdasági híreket, információkat lazítja könnyed, érdekes, utazásról, borvidékekről, kikapcsolódási lehetőségekről, gasztronómiáról szóló műsorokkal” – mondja Bedö István, az Echo TV kereskedelmi igazgatója. Az Echo TV minden eddigi produkciója magyar gyártás, de már külföldi hírügynökségekkel is építik a munkakapcsolatot. Az Echo TV hirdetési stratégiájáról a kereskedelmi igazgató megjegyzi: egyre többen keresik velük az együttműködést, de a csatorna eddigi létezése sem a médiavásárlókon állt vagy bukott. Az Echo TV stabil lábakon áll, az egyre terebélyesedő Széles-médiabirodalom tagjaként. A Széles-csoport következő szereplője a 2006 első felétől induló Vital TV lehet, amely nőknek készülő, tematikus, wellnes-adó lesz.

Az Echo megjelenéséig csupán a Hír TV képviselte a hírcsatorna kategóriát hazánkban, önmagát „független, tárgyilagos híreket közlő, kiegyensúlyozott vita-, háttér és elemző műsorokat kínáló televíziós vállalkozásként” meghatározva. A Marketing & Média szerette volna megszólaltatni a Hír TV-t is a mellékletben, de nem vállalták a szereplést. Pedig ha a honlapból indulunk ki, akkor nincs szégyellnivalója a csatornának, hiszen az ott közölt Socio Balance közvélemény-kutatás szerint „a Hír TV-t naponta legalább 1 millióan nézik, pártszimpátiától függetlenül”.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2015. június 19.
Szorosan egymásra záródva parkolnak a gépjárművek a főváros VII. kerületének egyik mellékutcájában. A furgon néhány centiméteres távolságot hagyva állt be az előtte és mögötte álló járművek közé.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.