Üzleti tippek

Átalakult a Lavalys termékportfoliója

A hálózati menedzsment és rendszerteszt programjáról, az EVEREST-ről ismert Lavalys ma bejelentette, hogy átalakítja termékportfolióját, és megállapodást köt a driver-frissítési szolgáltatásáról nemzetközileg ismert TouchStone-al.

A Lavalys kanadai székhellyel, de magyarországi gyökerekkel rendelkező vállalat, melynek világszerte ismert hálózati menedzsment és rendszerteszt programja, az EVEREST választ ad az IT piac aktuális problémáira: az eszközállomány ellenőrzésére, a rendszerdiagnosztikára, a változáskezelésre, a hálózati leltár megoldására, a sebességmérésre, a licencek kezelésére és a biztonsági kérdésekre.
„Az elmúlt egy évben termékeink nagy sikert arattak a piacon. A HP Direct Manufactoring Center például megközelítőleg 12 000 számítógép konfigurációját ellenőrzi havonta az EVEREST segítségével. Ügyfeleink még jobb kiszolgálása érdekében most néhány fontos döntést hoztunk”. – jelentette be Roger Marion, a Lavalys elnöke.
A vállalat így több fontos változást eszközölt termékportfoliójában, melyek közül az első, hogy megállapodott a DriverAgent néven nemzetközileg ismert meghajtó-frissítési technológiát gyártó TouchStone Software Corporation-el. A megállapodás értelmében az EVEREST új, 2.50-ös verziójának felhasználói felülete közvetlenül elérhetővé teszi a DriverAgent több mint 80 000 meghajtó-programot tartalmazó adatbázisát, és a szoftver a hardver-állomány tesztelése után felhívja a felhasználók figyelmét a szükséges frissítésekre.
Az EVEREST Corporate Edition 2.50 ezen kívül kiterjesztett konfigurálhatóságának köszönhetően a rendszeradminisztrátorok számára lehetővé teszi a szoftver audit egyszerűbb elvégzését, valamint támogat olyan élenjáró technológiákat, mint a HD DVD-ROM meghajtók, vagy az FB-DIMM memória modulok.
A termékportfolió átalakításának részeként a fentieken túl a Lavalys megszünteti az EVEREST ingyenes Home verzióját, és arra bátorítja a felhasználókat, hogy használják a Corporate Edition 30 napig ingyenesen használható verzióját, melyet továbbra is szabadon le lehet tölteni a vállalat weboldaláról. Ez utóbbi változás elfogadásának megkönnyítése érdekében a Lavalys 2006. január végéig 50%-os kedvezményt biztosít az EVEREST összes kereskedelmi verziójának árából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik