Üzleti tippek

Kiosztották az Év Vállalkozója díjakat

A magyar vállalkozók napjának ünnepségén kiosztották az Év Vállalkozója díjat. Idén 53 cégvezető vehette át az elismerést.

A díjazottak közül ketten – Lits József, az Auditor Kft. ügyvezetője és Zettwitz Sándor, a 77 Elektronika Kft. első embere – a Magyar Köztársasági Érdemrend ezüstkeresztjét vették át Gyurcsány Ferenc miniszterelnöktől. A Magyar Gazdaságért Díjban szintén ketten részesültek: Gláser Tamás és Schneider Siegfriedné. Gazdasági miniszteri elismerést nyolc vállalkozónak nyújtottak át – írja a Világgazdaság.

A sikeres emberek húzzák az országot – mondta a miniszterelnök az ünnepségen. Gyurcsány Ferenc hangsúlyozta: a patrióta gazdaságpolitika híve, egyetért azzal a törekvéssel, hogy a magyar vállalkozói szféra legyen a gazdasági növekedés fő haszonélvezője. 

Lepsényi István, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének soros elnöke hangsúlyozta: ezeknek az ünnepi alkalmaknak az az elsődleges célja, hogy a vállalkozók érezzék, megkapják a társadalomtól azt az elismerést, amelyet megérdemelnek.


A vállalkozói szféra kiszámítható, átlátható, „trükkök nélküli” gazdaságpolitikát tud elfogadni – jelentette ki az elnök, hozzátéve: kiemelten szükségesnek tartják a közterhek, azon belül is elsősorban a bérre rakódó terhek csökkentését.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik