Üzleti tippek

Megszűnik A szólás szabadsága

A Népszava információi szerint a jövő héten már nem jelentkezik a Friderikusz Sándor nevével évekig fémjelzett közéleti háttérmagazin, A szólás szabadsága.

Az MTV szóvivője, mindössze annyit közölt: bár a műsorújságban valóban nem szerepel, de ezen a héten is láthatják a nézők a műsort.

A Népszava szerint a köztévé vezetése azért szünteti meg a közéleti háttérmagazint, mert a nézők Friderikuszhoz kötötték a produkciót, amióta pedig a népszerű szerkesztő-műsorvezetőnek felmondtak, esett a műsor nézettsége.

A döntéshez hozzájárult az is, hogy Krizsó Szilvia hamarosan szülési szabadságra megy és egyelőre nem találtak házigazdát A szólás szabadságának. Úgy tudjuk, Az Este című napi háttérmagazinban december elejétől már csak Rábai Balázst és a műsorban nemrég debütált Baló Györgyöt láthatják majd a nézők. A Népszava szerint a Hét című heti háttérmagazint váltó műsor helyett januárban indít új közéleti magazint az MTV hírigazgatósága.

A Friderikusz – A szólás szabadsága című produkció 2003 áprilisától volt látható az MTV-n. A köztévé vezetése október 10-én jelentette be, hogy megválnak a szerkesztő-műsorvezetőtől, mert Friderikusz egy országos napilapnak adott interjújában élesen bírálta a tévéelnököt és a köztévé vezetésének tagjait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik