Üzleti tippek

A McAfee és a Good Technology együttműködése

A vírusvédelem csökkenti a kézi számítógépeket használó vállalkozások költségeit

A McAfee és Good Technology megállapodása értelmében a vállalkozások elérhetik a McAfee VirusScan Mobile vírusirtó szoftverét a Good Secure OTA technikájának segítségével. A VirusScan Mobile már elérhető a Goodlink Management Console alól, és a cégek további együttműködése biztosítja, hogy a kézi gépek folyamatosan a legfrissebb McAfee védelemben részesüljenek.

Ahogy a vállalkozások egyre több mobil számítógépet és okos telefont használnak, a McAfee VirusScan és a Good biztonsági architektúra kombinációja segít megőrizni az alkalmazottak hatékonyságát, a vállalati adatok védelme mellett.


A mobil készüléket használók körének rendkívüli szélesedésével és a tárolt adatok mennyiségének növekedésével a vállalatoknak egyre nagyobb kihívást jelent az információs kockázat csökkentése a sokféle osztályú, szétszórtan elhelyezkedő eszközön.

A McAfee mobil biztonsági megoldásai kifejezetten a termelők, szállítók, vállalatok és a fogyasztói piac számára készülnek. Fő terméke, a VirusScan Mobile gondoskodik az adatok átvizsgálásáról, tisztításáról, illetve kiszűri a vírusokat, férgeket, trójaiakat, betárcsázókat, és más rosszindulatú kódokat. A VirusScan Mobile megvéd mindenféle fenyegetéstől, mely származhat e-mailből, Internet letöltésekből, SMS vagy MMS üzenetekből, vagy Bluetooth használatából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik