Üzleti tippek

Új elnökséget választ a MAKSZ

A Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetségek (MAKSZ) kétévente megrendezendő tisztújító közgyűlésén sor kerül az elnökség tagjainak megválasztására.

Valamint az Alapszabály módosítására is sor kerül – írja a MAKSZ honlapja – ezzel együtt lehetőség nyílik a szervezeti működési szabályzat, valamint a belépési kritériumok változtatására is.

A MAKSZ elnöksége a jelenleg érvényes Alapszabály értelmében 4 reklámügynökségi és 2-2 a média, valamint BTL területéről érkező elnökségi tagból áll, akik személyét a Közgyűlés hagyja majd jóvá.

Takács Krisztián, a MAKSZ újonnan kinevezett főtitkára elmondta: “A soron következő tisztújító közgyűlés alkalmat ad számunkra, hogy a szekciók működési szabályzatait felülvizsgáljuk, illetve módosítsuk. Fontosnak tartjuk, hogy a MAKSZ, mint brand magas minőségi színvonalat, garanciát jelentsen az ügyfeleknek. Ezen cél elérése érdekében a szekciók jelenleg is dolgoznak egy szigorúbb, a számszaki adatok mellett számos minőségi kritériumot is tartalmazó feltételcsomag kidolgozásán.”

Martényi Zita, a Szövetség BTL szekciójának jelenlegi elnöke úgy véli, hogy egy szakmai szervezet akkor működik sikeresen, ha tagjainak kézzelfogható előnyöket nyújt. “Amennyiben az új kritériumok alapján a BTL szekció tagjairól objektíven elmondható, hogy igen magas szakmai, üzleti és etikai kritériumoknak tesznek eleget, ez egyfajta biztosítékot jelent az ügyfeleknek, így a tenderek elbírálásánál fontos szemponttá válhat az, hogy ki tagja a szervezetnek.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik