Üzleti tippek

Első helyet ért a Café Contact Tűzgolyó akciója

A Danubius Sales House-nak készített kampányáért a Café Contact kapta idén a Golden Dove díjat a B2B kategóriában. A DMSZ regionális versenyén győztes, játékos versenysorozatból és ügyfélpartiból álló kampány Tűzgolyó akció néven futott.

„A DSH partnerei, hirdetői, médiaügynökségei bevonásával zajló kampány elsődleges célja az volt, hogy a Danubius Rádió üzleti partnereit egy olyan, hat héten át folyamatos zajló programsorozatba vonjuk be, amely hosszú távon alkalmas a Danubius Sales House által értékesített brandek erősítére” – ismertette a díjnyertes programsorozat stratégiai célját Viniczai András, a Café Contact ügyvezető igazgatója.

A koncepció egy kémjátékon alapult – áll a cég közleményében. A célcsoport tagjai a civil életbe visszailleszkedett ügynökök szerepét kapták, akiknek a játék végére le kellett leplezniük egy veszélyes, nemzetközi kémet. A nyomozásban a DSH ügynöke segítette őket, akitől hetente újabb, nyomozást segítő információkat és bizonyítékokat (pl. hajszálat, rúzsos cigarettacsikket, egy kódot rejtő gyufát, magnókazettát stb.) tartalmazó küldeményeket kaptak.

A hathetes programot lezáró ügyfélpartin azok az „ügynökök”, akik elsőként leplezték le a kémet, külön jutalomban részesültek. A kampány során 270 partnert szólított meg a Café Contact, végül 109 ügynököt képezhettek ki, ami 40 százalékos részvételi arányt jelent. A zárórendezvényen közel kétszázan vettek részt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik