Üzleti tippek

Önálló toborzási-kiválasztási rendszer a NEXON-tól

A humáninformatikai megoldások területén piacvezető NEXON a Personal Hungary 2005 Emberi Erőforrás Management Szakkiállításon mutatja be először új toborzási-kiválasztási szoftverét. A nexONHR humánerőforrás-gazdálkodás rendszerre

A munkaerő-felvétel területén a többi HR szakterülettől eltérően kevés a kötelezően tárolandó információ, és vállalatonként, vagy akár pozíciónként változhatnak a munkafolyamat lépései. Az optimális toborzási-kiválasztási szoftver ehhez olyan rugalmas keretrendszert biztosít, ahol az adatrögzítési eljárásokat és felvételi folyamatokat a vállalatra szabva, a tényleges hasznosság figyelembevételével lehet kialakítani.
A NEXON e filozófia jegyében készítette el a nexONJob rendszert, melynek alapját korábbi munkaerő-felvételi modulja, a nexONAm, és a NEXON által felvásárolt JobMaster Toborzási-Kiválasztási Szoftver képezték. A HR szakemberek javaslatai alapján, a magyar vállalati HR gyakorlat figyelembevételével fejlesztett nexONJob hiánypótló termék, mely az integrált HR rendszerek előnyeit egyesíti az egyetlen szakterületre specializált szoftverek összetett funkcionalitásával.
A most piacra kerülő alkalmazás nem csak abban újszerű, hogy a kiválasztási folyamat nyomon követését beépített automatizmusokkal, csoportos pályázatkezelési funkciókkal támogatja. A beépített e-mailezési rendszer segítségével gyorsabbá és hatékonyabbá válik a jelentkezőkkel történő kommunikáció, az intelligens dokumentum-kezelésnek köszönhetően pedig az önéletrajzok egységes könyvtárstruktúrában kerülnek tárolásra.
Mindezek mellett a nexONJob lehetőséget biztosít a teljes körű költségnyilvántartásra és a toborzási források hatékonyságának mérésére, valamint tervezhetővé és ellenőrizhetővé teszi a felvételi ciklus szakaszait.
„A nexONJob rendszer kifejlesztése során arra törekedtünk, hogy a munkaerőfelvételi terület valós folyamatait lefedő, a napi munkavégzést ténylegesen megkönnyítő alkalmazást hozzunk létre. Az egyszerűen kezelhető leválogatási rendszer, az áttekintő képernyők, az interjúztatást, tesztelést támogató funkciók mind azt a célt szolgálják, hogy a felhasználó vállalat gyorsabban, költséghatékonyabban találja meg a megfelelő jelölteket.” – emelte ki Soltész Erzsébet, a nexONJob vezető fejlesztője.
Új toborzási-kiválasztási alkalmazásához a NEXON egy külső szakértők bevonásával kidolgozott kompetencia-katalógust is kínál, amely lehetővé teszi a pályázók egységes szempontok alapján történő értékelését. Ezen kívül a nexONJob teljes mértékben integrált a nexONHR humánerőforrás-gazdálkodási rendszerrel, így biztosítja a munkaerő-igénylés és engedélyezés, valamint munkaköri követelmény- és kompetencia-profilok vállalati szinten egységes kezelését.
A NEXON a november 23-24.-én megrendezésre kerülő Personal Hungary 2005 Emberi Erőforrás Management Szakkiállításon mutatja be először új toborzási-kiválasztási szoftverét, a Népstadion területén lévő SYMA rendezvénycsarnokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik