Üzleti tippek

Igazi elkötelezettség

Lehetünk egy vallás, vagy egy rajongói klub, vagy egyszerűen csak saját vállalatunk keményvonalas hívei, biztosan akad olyan termék, amivel kihangsúlyozhatjuk hovatartozásunkat.

Mekka-szőnyeg

A kezdődő Ramadan szellemében ötvözi a Sajaddah 1426 névre hallgató modell az iszlám hagyományokat és a modern technológiát. A felszínén levő foszforbevonat segítségével különböző minták megjelenítésére képes, a beépített iránytű pedig gondoskodik a mindig megfelelő szőnyegpozícionálásról. Csak le ne merüljön!
www.sonerozenc.com

Steven Seagal energiaital
3 dollár

Ki ne akarná megkóstolni a százszázalékos Steven Seagal juice-t? Az ugyan nem derül ki, hogy tényleg őt, vagy legalábbis tőle származó folyadékokat tartalmaz-e a doboz, de harcművészeknek és extrém szituációkba keveredő filmrajongóknak egészen biztosan segít. Hogy az „ázsiai tapasztalat”-tal (az vajon milyen ízű lehet?) ízesített ital valamely hatóanyaga, vagy a dobozról szuggeráló ember pillantása-e a bátorság forrása, arról megoszlanak a vélemények. Egy biztos: az edzést, vagy a futást nem helyettesíti…
www.xoxide.com

Egyenlaptop
95–195 dollár

A céges összetartozás erősítésében is szerepet játszhat az alkalmazottak céges színekbe öltöztetett, és céges logóval díszített laptopokkal való ellátása. Akár reklámfelületként is értékes lehet, furcsa is, hogy szinte mindig csak a hordozható gép gyártója használta ki a lehetőséget. Emellett akár erőteljes lopásvédelemként is betudható! De elképzelhető, hogy hamarosan tényleg reklámfelületként fogják értékesíteni ezeket a felületeket is, és gyorséttermek, irodaszerek, vagy éppen utazási irodák logói bukkanak fel a munkaeszközökön.
www.laptopdesignusa.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik