Üzleti tippek

Az Ivy megvásárolta a G-Portált

A testreszabható informatikai megoldásokkal foglalkozó Ivy Magyarország Informatikai Tanácsadó Kft. megvásárolta a felhasználók számára egyszerű honlapépítési lehetőséget kínáló G-Portált. Ezzel az Ivy teljes termékportfóliót kínál a webes megoldások területén.

A 2003 februárjában indult G-Portál mára az egyik leglátogatottabb weblapkészítő szolgáltatássá nőtte ki magát. A „Csináld magad” elven működő oldalon az informatikai ismeretekkel nem rendelkező felhasználók is igényeik szerinti honlapot, portált készíthetnek maguknak, mindössze néhány egérkattintással.


A portálnak mára több mint 390 ezer regisztrált felhasználója van, s mintegy 61 ezer portált hoztak létre. Az oldalletöltések tekintetében sincs szégyellnivalója a magyar kezdeményezésnek, ugyanis a naponta 95 ezer látogató jóval egymillió feletti oldalletöltést produkál.

Az új tulajdonos szerepét betöltő Ivy Magyarország Kft az első magyar .Netes online termék kifejlesztője.


A nagyvállalati portál-, és szerkesztőségi rendszereket kiszolgáló PortalSpace, valamint a szintén „Csináld magad” rendszerben működő Ivy Weblapvarázsló mellé tökéletesen illeszkednek a G-Portál szolgáltatásai, s a két cég egybeolvadásával teljessé vált az Ivy Magyarország Kft. termékportfóliója – adta közre a cég nyilatkozatában.

A különböző célcsoportok igényeit lefedő, egyszerűen módosítható modulokra és designsablonokra épülő szolgáltatások a világ bármely pontjáról elérhetőek, kezelésük pedig még a számítógéppel éppen csak ismerkedő felhasználók számára is egyszerű és áttekinthető. 

A regisztrált felhasználók számára óriási lehetőséget nyújtó, szabadon kiválasztható szintek segítségével bekerülhetnek a világ legnagyobb „yellow pages”-ébe, így lehetőség nyílik az azonos tematikájú oldalak közti egyszerű átjárásra is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik