Üzleti tippek

Terjeszkedik a Sofitel

Az elmúlt évek során a Sofitel jelentős szereplő lett a nemzetközi tekintélyes szállodák piacán 200 létesítményével, amelyek egyedi francia „art de vivre" hangulatot teremtenek elsőrangú helyszíneken világszerte.

A Sofitel ma már jelen van valamennyi fő üzleti központnak számító városban (Párizs, New York, London, Washington, Berlin, Tokió, Chicago, Bangkok…), valamennyi vezető üdülőhelyen (Mauritius, Marokkó, Francia Nyugat-India, Indonézia, Brazília… ) és a fontos repülőtereken.
2005-ben a Sofitel folytatja terjeszkedését: új szállodákat nyit meg Nagy-Britanniában, Spanyolországban, Tunéziában, Kínában, Ausztráliában, Új-Zélandon, a Fidzsi-szigeteken, Vietnámban.
A 140 országban 168.000 embert foglalkoztató Accor Európa vezető és a világ egyik legnagyobb utazási, idegenforgalmi és vállalati szolgáltatásokat nyújtó vállalatcsoportja, amely két fő nemzetközi tevékenységet folytat:
ˇ szállodák: több mint 4000 szálloda (több mint 466.000 szobával) 92 országban, kaszinók, utazási irodák és éttermek;
ˇ szolgáltatások vállalati ügyfelek és közintézmények részére: 34 országban 19 millió ember veszi igénybe az Accor által kialakított és fenntartott széleskörű szolgáltatásokat (ételjegyek, gondozás és szolgáltatások, ösztönző és hűségprogramok, rendezvények).



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik