Üzleti tippek

A Café a Mecénás Nap mecénása

admin
admin

2005. 11. 14. 17:46

A Summa Artium Kht. a kultúra támogatását a figyelem középpontjába helyező, hagyományteremtő szándékú kezdeményezése az évente december 12-én megrendezésre szánt Mecénás Nap. Az esemény előkészítésében, valamint szervezésében a Café csoport rendezvényügynöksége, a Café Melange, valamint pr-ügynöksége, a Café PR vesz részt.

A megbízás teljesítését a két cég felajánlásként végzi. Amíg a Café Melange a rendezvény formai megvalósításáért és lebonyolításáért felel, a Café PR az eseményhez kapcsolódó sajtómunkákban segédkezik, és tanácsadóként működik közre.

A Summa Artium Közhasznú Társaság speciális programokkal és szolgáltatásokkal igyekszik Magyarországon vadonatúj kultúratámogatói mintákat elterjeszteni. Alapítása óta 30 projekt támogatására beszélte rá ügyfeleit, köztük cégeket és magánszemélyeket. Az elmúlt egy év alatt közel 40 millió forintot juttatott ilyen módon magán forrásokból kultúratámogatásra.

A nagy műpártoló, Esterházy Miklós herceg születésnapján tartott Mecénás Nap célja a kultúra és az üzleti szféra kölcsönösen előnyös együttműködési formáinak erősítése. A szervezet szándéka szerint ezen a napon a kultúra magántámogatása kerül a figyelem középpontjába egész Magyarországon. Kulturális szervezetek köszönetet mondanak a támogatóiknak, valamilyen jelképes ajándékot, beszámolót nyújtanak át számukra, baráti köreik, pártoló tagjaik összejövetelt, tagtoborzást tartanak.

Az események csúcspontja a Mecénás Napi Fogadás a Műcsarnokban, ahol a szervezet átadja a Summa Artium díjat a művészeteket kiemelkedő módon támogató vállalatoknak és magánszemélyeknek, több kategóriában, valamint támogatói árverésre kínál fel 12 különleges kulturális projektet.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Fideszes vagyok, mert onnan kapok pénzt

The Cranberries May 9th, 2012 Sound Academy Toronto, Ontario (Photo by Michael Hurcomb/Corbis via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.