Üzleti tippek

Bemutatkozik a GAL Mérnöki Iroda

Megújult honlapján várja az irányítástechnikai és automatizálási problémáikra megoldást kereső érdeklődőket a GAL Mérnöki Iroda Kft.

Cégünk 1996. óta tevékenykedik a folyamatirányítás, automatika és elektrotechnika területén az ipar legkülönfélébb szegmenseiben.

Kezdettől fogva igyekszünk teljes körű szolgáltatást nyújtani: megbízóink rendelkezésére állunk a villamos vagy irányítástechnikai problémák megoldásának bármely fázisában a kezdeti felmérésektől, szaktanácsadástól a tervezésen, programozási feladatokelvégzésén és kivitelezésen át a szerviz feladatok ellátásáig. Az általunk épített rendszereket átadásuk után sem hagyjuk magára: igény esetén részt veszünk azok karbantartási, bővítési vagy hibaelhárítási munkálataiban. Célunk, hogy megrendelőink számára kiváló minőségű személyre szabott, korszerű, megbízható, költséghatékony és felhasználó központú rendszereket hozzunk létre.

Mérnökeink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az ipari folyamatirányítás szakterületén. A szerelési és kivitelezési feladatokra képzett, gyakorlott alvállalkozó szakcégeket alkalmazunk, akikkel évek óta fennálló partneri kapcsolatunk garantálja a kitűnő minőségű munkavégzést.
Műszaki hátterünk kialakítása során a feladataink elvégzéséhez szükséges legjobb minőségű eszközök használatára törekszünk.

Cégünk ISO9001:2000 szabvány szerinti, a TÜV NAT által tanúsított minőségirányítási rendszert üzemeltet.

-=+=-

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, látogassa meg honlapunkat, vagy keressen bennünket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

GAL Mérnöki Iroda Kft.

1139 Bp. Tahi u. 24.
Tel/fax: (1) 320-8183

Ajánlott videó

Olvasói sztorik