Üzleti tippek

Kiosztották a Plüssbanán Díjat

PRap Fórum néven szakmai ankétot és rap party-t szervezett szombaton az Avantgarde Group. A legrapperebb rapper pedig Kilián Alexandra lett.

A fórumon kommunikációs szakemberek vitatták meg a rap zene hazai társadalmi vonatkozásait. Meghívást kaptak a PR szakma rap kedvelő képviselői. Bus István, a Nők Lapja újságírója, nagy érdeklődéssel kísért vitaindítójában a rap műfajnak a magyar nyelvre gyakorolt befolyását elemezte. A résztvevők az underground rap körökben egyre népszerűbb DJ Newzeus jóvoltából megismerkedhettek a nemzetközi rap zene 25 évének legkiemelkedőbb alkotásaival. „Először ’téma Halloween party’-nak indult ez az esemény, a tavalyi nagysikerű Avantgarde Halloween-t követően. A szervezés folyamatában alakult ki az igény, hogy a rappernek öltözés csak felületes poén lenne, a műfaj komolyabb megismerése és elemzése nélkül,” – kommentálta a kezdeményezést, Schillinger Attila, az Avantgarde Group ügyvezető igazgatója.

A party-n kiosztották a PRap Plüssbanán Díjat is a legrapperebb rappernek, amelyet ez évben Kilián Alexandra nyert meg. A party gazdaságélénkítő mellékhatásai is említést érdemelnek, hiszen az esemény résztvevői előzetesen fellendítették a különféle fémláncokat árusító barkácsáruházak forgalmát, az őrületbe kergették egy magát megnevezni nem kívánó hipermarket alkohol részlegének munkatársait, majd újabb munkahelyeket teremtettek az egyik vezető iroda-takarító vállalkozás számára – fejeződik be az Avantgarde által kiadott sajtóközlemény.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik