Üzleti tippek

Közös vállalatirányítási csomagot kínál az IBM és az Oracle

Az IBM Magyarország és az Oracle Hungary – az anyavállalatok nemzetközi szintű együttműködését követve – közös értékesítési stratégiát dolgozott ki a hazai piaci igényeknek megfelelően, amelynek keretében a kis- és középvállalatok számára kínálja az Oracle JD Edwards EnterpriseOne vállalatirányítási rendszert.

Az IBM iSeries Solution Edition gyors telepítést, egyszerű kezelhetőséget és webes környezetet kínál felhasználóinak, amely költséghatékony alapot teremt a JD Edwards EnterpriseOne és World üzleti alkalmazások futtatásához – áll a két cég közleményében.

Ezzel az egyszerveres megoldással elkerülhető az olyan összetett, többszerveres környezetek kiépítése és üzemeltetése, amely gyakran szükséges egyetlen üzleti alkalmazás futtatásához.

A közös csomag potenciális felhasználói a két cég tervei szerint elsősorban a termelő/gyártó, az építőipari, a mezőgazdasági valamint a kis- és nagykereskedelemi vállalatok köréből kerülhetnek majd ki.

A technológiai piacon versenytársnak számító IBM és Oracle korábban még nem működött együtt hasonló formában. Azáltal azonban, hogy az Oracle egyesült a PeopleSofttal, – és vele a JD Edwards-szal – egy olyan terület nyílt meg, amely mindkét fél számára előnyös együttműködési lehetőséget kínál.


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik