Üzleti tippek

Megújult az Ü&S weboldala

admin
admin

2005. 11. 03. 08:00

A kis- és középvállalkozások információs bázisává szeretné alakítani menedzsere az Üzlet&Siker nemrégiben megújult honlapját. Gádor Krisztina az Ü&S és a FigyelőNet közötti együttműködésről, a megújulás okáról és terveiről beszél.

Az elmúlt hónapban jelentősen megváltozott az Üzlet&Siker internetes felülete. Mi indokolta az átalakítást?

A honlap szerves része az Üzlet&Siker projektnek, amely az idén szinte minden elemében megújul. Az internetes felület átalakítása elengedhetetlen volt, hiszen ez az elsődleges találkozási pont a felhasználókkal. A korábbi site struktúrája és vizuális felépítése már elavult – nem felelt meg annak a célnak, amit szántunk neki, így nem tudta megfelelően beölteni a szerepét.

Milyen szerepet szánnak a portálnak?

Az üzletessiker.hu egy olyan komplex csomagot kínál a kis- és középvállalkozásnak, amely magában foglalja a szektort érintő friss információkat, híreket, illetve olyan internetes szolgáltatásokhoz ad hozzáférést, amelyek megkönnyítik a cégvezetők mindennapi munkáját. Egy kis- és középvállalkozói információs bázist képzeltünk el, mely segít a jogszabályok közötti eligazodásban, az uniós lehetőségek kihasználásában, illetve a versenyszférában való érvényesülésben. Ezt legjobban a FigyelőNettel való együttműködésben tudta megoldani az oldal.

Ez a magyarázat arra, hogy a portál a FigyelőNet részeként működik?

Igen. Az eredeti elképzelésünk is az volt, hogy az Üzlet&Siker portál állja meg a helyét önálló site-ként és a FigyelőNet kis- és középvállalkozási rovataként is. Azt hiszem, ez sikerült: bár a portál sok szempontból illeszkedik az FN-hez, önálló arculata és saját szolgáltatásai egyértelműen az Ü&S projekthez kötik. A megállapodás mindkét oldalról gyümölcsözőnek bizonyult: a FigyelőNet kis- és középvállalkozói tartalommal bővült, az Ü&S projekt pedig egy erős hírbázisra támaszkodva szolgáltat friss információkat, reményünk szerint az eddiginél sokkal több felhasználónak.

Miképpen illeszkedik a weboldal az Üzlet&Siker projekt többi eleméhez, mennyiben tud egységben működi az Üzlet&Siker magazin, a Minősített Vállalkozás pályázat és a portál?

A portál alapvetően összekötő és interaktív funkciót tölt be a projekt elemei, illetve a kis- és középvállalkozások között. A site révén gyorsan informálhatók az olvasók a projekt lépéseiről – rajta keresztül lehetett jelentkezni a Minősített Vállalkozás pályázatra, amelynek friss híreiről és eredményeiről is folyamatosan beszámolunk majd. A magazin aktuális cikkei mellett a régebbi számok írásait is elérhetővé tesszük. Ha jól dolgozunk, akkor a projekt különálló elemeit, ha csak virtuálisan is, egységessé tudjuk alakítani.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Magyarországról szertegurulnak az uniós támogatások Delaware-től Tallinig

A anti-Brexit demonstrator dressed in a Union Flag suit and waving an EU flag stands on the road outside the Houses of Parliament in central London on March 29, 2018. - The one-year countdown to Britain's exit from the European Union began on March 29, 2018 with Prime Minister Theresa May touring the UK shore up support for the government's Brexit strategy. (Photo by Daniel LEAL-OLIVAS / AFP)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.