Üzleti tippek

IBM megoldások Linux alapon – Mindenkinek!

admin
admin

2005. 11. 02. 00:00

Az Ingram Micro Magyarország, mint az IBM és a Novell hivatalos magyarországi disztribútora konferenciát szervez, amelyen az IBM üzleti szoftver megoldásait SUSE Linux platformon mutatják be.

Kis és nagy cégek egyre többen alkalmaznak Linuxot a globális üzleti élet mindennapjaiban. A Linux mindenütt megjelenik: a film-animáció digitális világától a webes kereskedelmen és az online aukciókon át az olyan sokkal hagyományosabb területekig, mint az államigazgatás vagy a pénzügyi szolgáltatások.

Ahogy a Linux a kilencvenes évek vége felé kiemelkedett a homályból, az IBM az első nagy szoftver- és rendszerforgalmazók között volt, aki proaktív módon felkarolta a fiatal operációs rendszert. Még ha egyes iparági megfigyelők úgy is gondolták, hogy az IBM érdeklődése a Linux iránt legjobb esetben is kiforratlan, a Linux-közösségnek nyújtott korai és minden hardverplatformra kiterjedő támogatás mára kezd kifizetődni. Mára az IBM több százmillió dollárt költött Linux alapú fejlesztésekre, és szinte minden üzleti szoftvere fut Linuxon.

A SUSE Linux Enterprise Server 9 a kis, közepes és nagy méretű cégek számára kínálja a legfontosabb hálózati szolgáltatásokat a kulcsfontosságú informatikai környezetekhez szükséges magas rendelkezésre állással és skálázhatósággal. A SUSE Linux Enterprise Server 9, amely mögött a Novell kiterjedt támogatási infrastruktúrája és partnerhálózata áll, egy biztonságos, megbízható platform egy nyílt forráskódú számítástechnikai környezet kialakításához és használatához. A SUSE Linux Enterprise Server 9 páratlan teljesítményt és méretezhetőséget, átfogó, nyílt forráskódú funkcionalitást, valamint hardverplatformok és szoftvercsomagok széles körének támogatását kínálja.

A rendezvény helyszíne:
Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.), Hollywood Multiplex mozi

A rendezvény időpontja:
2005. 11. 04. 9.00 – 14.00

További információ, a rendezvény részletes programja és regisztráció:
http://www.ingrammicro.hu/linuxrendezveny

Az alábbi ismertetőben az IBM termékek egy részét mutatjuk be:
http://www-5.ibm.com/hu/news/events/2005/linuxalapok/dn/SWprosi417.zip

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.