Üzleti tippek

Az LLP új egységes arculatot és logót vezet be

admin
admin

2005. 10. 26. 00:00

2005. október 26., Budapest-Prága – Az üzleti és pénzügyi megoldásokat képviselő, Kelet- és Közép-Európa 7 országában jelen lévő, prágai központú LLP Csoport megújult logóval, szlogennel és egységes arculattal kívánja kifeje

“Logónk és arculatunk frissítésével a kelet-közép-európai régióban és azon túlmenően, a kimagasló szolgáltatásnyújtás iránti elkötelezettségünket hangsúlyozzuk ki az üzleti szoftverek, valamint a tanácsadás és a fejlesztés területén” – mondta Adam Bager, az LLP Csoport elnöke.

Barbara Dreska, az LLP Csoport ügyvezető igazgatója szerint friss, nyitott és előre mutató lendületet mutat az új logó: “Arra utal, hogy – mint mindig – összpontosítottak, erősek és progresszívek vagyunk, továbbá folyamatosan gyarapítjuk tudásunkat, képességeinket ügyfeleink magasabb színvonalú kiszolgálásának érdekében. Ezért például az év közepén beindítottuk új szoftverfejlesztési üzletágunkat, hogy mély technikai tudásunkat felhasználva innovatív megoldásokat fejlesszünk ügyfeleink számára.”

A prágai Whizz tervező cég által megalkotott új logó a korábbinak egyfajta kibontakozása, amely a körgyűrűvel és a zöld gömbbel az LLP dinamizmusát és kiválóságát ábrázolja, miközben fiatalos érzést és növekedést sugall a vállalatról.

Az új, hét országot átfogó egységes arculat egyben új szlogen bevezetését is jelenti: Consulting. Technology. Innovation. “Az új szlogen sokkal inkább a képességeinkre, mint a termékeinkre fókuszál. – mondja Adam Bager – A meglévő és potenciális ügyfeleink számára világossá teszi, hogy hatalmas tapasztalatunkra alapozva a lehető legjobb megoldások megalkotásában vagyunk elkötelezettek.”

###

A cég honlapja is megújult, kérjük látogasson el az LLP Csoport www.llpgroup.com
illetve a budapesti iroda www.llp.hu magyar nyelvű weboldalára.


Az LLP Csoportról (www.llpgroup.com):
Az LLP Csoport a közép-kelet európai régióban és az azon túl működő helyi és nemzetközi vállalatok számára nyújt tanácsadási és szoftver szolgáltatásokat. Az LLP a tanácsadói és projekt menedzsment szakértelmét ötvözi a nemzetközi szoftver termékekkel és fejlesztésekkel, annak érdekében, hogy megfizethető és reális megoldásokat kínáljon. A Csoport a különböző helyi és regionális szervezetek működési, pénzügyi, elemzési, ügyfélkapcsolati és jelentési igényeire koncentrál. Az LLP a SunSystems, a Microsoft Navision, a Microsoft Axapta, a Pivotal, az eXpense és a time@work megoldások viszonteladója, Prágában, Pozsonyban, Budapesten, Bukarestben, Szófiában, Belgrádban és Zágrábban jelenlévő tanácsadó és fejlesztő csapatával. Az LLP Csoport ügyfélköre az üzleti élet különböző területein tevékenykedő cégekből kerül ki, a petrolkémiai ipartól a szállodákon és gyógyszergyárakon keresztül a televízió-állomásokig. Ügyfelei között megtalálható például a BP, a GlaxoSmithKline, a ShellGas (LPG), a Johnson & Johnson, a Roche, a Sika, a KFKI Csoport, a KPMG, a UPC és a Duna Szálloda Rt.

További információkkal Tari Róbert, Sales & Marketing Manager szolgál (tel.: 412-2400, e-mail: robert.tari@llpgroup.com).

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.