Üzleti tippek

Az ATIGRIS Informatika Rt lett a Microsoft Magyarország legnagyobb licensz szállító partnere!

Az ATIGRIS Informatika Rt 2005-ben elnyerte a Microsoft Magyarország KFT legnagyobb licensz szállítója megtisztelő címet.

Vityi Péter a Microsoft Magyarország KFT ügyvezető igazgatója a díj átadása során elmondta: „Új nevet kellett megtanulnunk az idén, bár ha jobban meggondolom a név új, de a csapat nem változott és a régi teljesítményt az új név égisze alatt is hozta”.
Sali Róbert az ATIGRIS Informatika Rt vezérigazgató helyettese a díj átvételekor hozzátette: „A legnagyobb licensz szállítóvá válás folyamatában és a cím évek óta történő elérésében nagy segítségünkre volt a Microsoft Consulting Services is, hiszen a velük közösen elvégzett sikeres nagy projektekre építve olyan tudást és szakértelmet sikerült cégünknél felhalmozni, amely segít ügyfeleinknek a megvásárolt szoftvervagyon hatékony, a Vállalat szempontjából leginkább célszerű kihasználásában.”

Az Atigris Informatika Rt. bemutatása.
Az Atigris Informatika Rt, a hazai informatikai piac egyik meghatározó szereplője, a Microsoft legnagyobb magyarországi partnere. Üzleti hatékonyságot növelő, komplex megoldásokkal szolgálja ügyfeleit. Segít az igények felmérésében, a rendszerek kiválasztásában, tervezésében, bevezetésében és működtetésében. Saját termékei, és megoldásai mellett több világcéggel dolgozik együtt az informatikai biztonság, a dokumentumkezelés, az elektronikus oktatás területén. Olyan jelentős ügyfeleket szolgál ki, mint az OTP Bank Rt., a MOL Rt., a Miniszterelnöki Hivatal.

Atigris Informatika Rt.
1119 Budapest, Etele út 57.
Tel.: 206-1996
Fax.: 206-2008

Email: adminisztracio@atigris.hu
WEB: www.atigris.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik