Üzleti tippek

A FigyelőNet is az Év Honlapja díjazottjai között

Az Internet Marketing Klub pályázatot hirdetett az Év Honlapja 2005 címmel. Összesen 145-en szálltak versenybe a díjakért. A média kategóriában a FigyelőNet nyert.

A cégek többsége a Kereskedelem, Márkasite, Média, és Szolgáltató kategóriákban indult. A márkasite-ok között a Kirowski Rt. által készített Unicum-honlap nyert, kultúra kategóriában a Művészetek Palotájának a webes megjelenését díjazták.


A szolgáltatók között a CIB Bank, egészségügy kategóriában a HáziPatika.com, e-marketing megoldások terén a Kirowski Rt.-nek a Blikk.hu honlapot bevezető kampánya, kormányzat és települések kategóriában a Kopint Datorg Rt. által fejlesztett www.magyarorszag.hu oldal, nonprofit kategóriában a FotoMarket Kft.-től a CoffeCup oldal, míg oktatás kategóriában az Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. felvi.hu oldala vitte el a díjat.


Különdíjban részesült a CigarMinds Kft. honlapja, a Mellik & Bakó Reklámügynökségtől a www.emos.hu, a Globalplaza Kft. árösszehasonlító oldala, a Compagnon Bt. nevezésében a Sláger Rádió honlapja és az adriatica.net.


A díjak odaítéléséről egy héttagú zsűri döntött, amelyben többek között a Magyar Reklámszövetség, a Magyar Tartalomipari Szövetség és a Magyar Marketing Szövetség képviselői is helyet foglaltak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik